DOLAR
32,5124
EURO
34,5835
ALTIN
2.494,35
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan köpek saldırılarıyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan köpek saldırılarıyla ilgili açıklama!
23.12.2021 15:52
829
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu. Erdoğan, “sahipsiz hayvanların yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız.” dedi.

Başıboş köpek sorunu Türkiye’nin gündeminden düşmüyor. Son olarak Gaziantep’te 4 yaşındaki Asiye, 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına başıboş köpeklerin toplatılması talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar;  Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden, eser üreten, yatırım yapan her belediyeyi destekledik, destekliyoruz. Finansal İstikrar Komitesinde, TL’nin değerinin korunması ve tasarrufların güçlendirilmesi için yeni araçların geliştirilmesi için kurumlar arasında eşgüdüm sağlanması vurgulandı.

Başıboş köpekleri toplayın!

Maalesef medyada sık sık çocuklara saldıran başıboş köpeklerin yol açtığı facialarla ilgili üzüntü verici haberlere rastlıyoruz. Öncelikle sahipsiz hayvanların yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız. Şimdi ben buradan birinci derecede büyük şehirlerimiz olmak üzere tüm belediye başkanlarıma sesleniyorum. Sahipsiz hayvanlar için lütfen sıcak ve güvenli barınaklar kurarak gıda artıklarından hayvan maması üretimini teşvik ederek pek çok gönül kazanabiliriz, gönül kazanabilirsiniz. Böylece hem vatandaşlarımızın sahipsiz hayvanların yol açacağı tehditlerden kurtulmasını sağlamış hem de kendisi de bir can olan hayvanlara karşı sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.