DOLAR
32,5258
EURO
34,7471
ALTIN
2.490,46
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
28°C
Diyarbakır
28°C
Açık
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Advert

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu Bismil’de (VİDEO)

12.01.2022 16:02 | Son Güncellenme: 13.01.2022 16:01
789
A+
A-

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu Bismil İlçesinde devam eden ve yapımında sona yaklaşılan çalışmaları yerinde inceledi. Karaloğlu, esnafı da ziyaret ederek hal hatır sordu.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu

Karaloğlu Bismil turuna Hükümet Konağı ile başladı Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince’yi ziyaret eden Vali Karaloğlu ilçede yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Vali Münir Karaloğlu’nun Bismil ilçesindeki ilk durağı; içerisinde; kadın ve aile, gençlik ve spor hizmetlerinin yanı sıra, kültür ve sosyal hizmetlerin de yer alacağı; Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası oldu. Karaloğlu yapımında sona yaklaşılan bina ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu ve Bismil Kaymakamı ve Bismil Belediyesi BaşkanVekili Enve Hakan Zengince

Vali Münir Karaloğlu, Bismil ilçesinde kaldırım, aydınlatma ve asfaltlama çalışmaları devam eden; İstasyon Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Karaloğlu, incelemelerin ardından çarşı esnafı ile sohbet ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu Bismil esnaf ziyareti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu Bismil esnaf ziyareti

Karaloğlu incelemelerine, Bismil’de yapım çalışmaları tüm hızıyla süren; Atıksu Arıtma Tesisi ile devam etti Vali Karaloğlu, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Karaloğlu, ardından yapımında sona yaklaşılan bir başka proje olan, Bismil Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu’na geldi ve burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İnşaatı devam eden Kur’an Kursu tamamlandığında, 250 öğrenciye hizmet verecek.

Bismil Hafızlık Yatılı Kız Kur’an Kursu

Vali Münir Karaloğlu, Bismil ilçesinde son olarak; Diyar Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Cadde esnafı ile sohbet eden Vali Karaloğlu, esnafa hayırlı işler diledi.

Ziyaretlerde Vali Karaloğlu’na, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol ve kurum amirleri eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.