DOLAR
32,5372
EURO
34,8746
ALTIN
2.434,25
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Parçalı Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Advert

Bismil’de Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk Yeni Ofisinde Hizmete Açıldı

Bismil’de Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk Yeni Ofisinde Hizmete Açıldı
15.01.2022 23:00
1.440
A+
A-

Bismil’de Kuyumcu Kent’te Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk, yapılan açılış töreniyle hizmete açıldı. Halkın ve Esnafların açılışa özel tebrik çelenkleri verilerek yoğun bir ilgiyle katılım sağlandı.

Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk, yapılan açılış töreni

Bismil’de 43 kuyumcunun bir araya gelmesiyle Kuyumcu Kent Çarşı’sı yapıldı. Kısa bir zamanda 68 ofisten oluşan Kuyumcu Kent Çarşısı’nın yapımı bitmiş olup, hizmete açık hale getirildi. Kuyumcuların da Kuyumcu Kent Çarşısı’ndaki ofislerine yerleşmeye başladı. Yerleşenlerden biri de Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk  sahibi ve Bismil 1936 spor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Ayhan Akbay oldu.

Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk

Akbay Kuyumcu Kent Çarşısı’ndaki ofisine geçmesiyle açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Bismil Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve beraberindeki heyet, Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Nazif Ekmez, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Şehmus Gelen, esnaf ve halkın katılımıyla Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk’un açılış töreni verilen ikramlarla gerçekleştirildi.

Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Nazif Ekmez ve Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Şehmus Gelen

Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk sahibi ve Bismil 1936 spor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Ayhan Akbay

Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk sahibi ve Bismil 1936 spor Kulüp Başkanlığı görevini de yürüten Akbay; ‘’Bismil Kuyumcu Kent Çarşı Binamızı hayırlısıyla bitirdik. Kuyumcu Kent’in yapılışında emeği olan tüm esnaf arkadaşlarıma ve Kuyumcu Kent işçiliğinde emeği olan ustalarımıza teşekkür ederim. Bugün itibariyle bizde yeni ofisimizi de halkımızın hizmetine açtık. Yıllardır bu işteyiz ve elhamdülillah hala devam ediyoruz. Her zaman halkımıza en uygun hizmeti sağlamaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Uygun fiyatla, güzel tasarımlarımızla Bismil halkımıza hizmet sunmak için her zaman hizmetlerindeyiz. Kuyumcu Kent Çarşı’mızdaki yeni ofisimizin hizmete açılış törenini gerçekleştirdik. Katılım sağlayan başkanlarıma, meslektaşlarıma, esnaf arkadaşlarıma ve halkımıza şükranlarımı sunarım, Allah hepsinden razı olsun. Hizmete açılışımız hayırlı, bereketli olmasını diler, meslektaşlarıma da hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim.’’ dedi.

Hima Gold Nebi Elif Kuyumculuk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.