DOLAR
32,4709
EURO
34,8003
ALTIN
2.473,30
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Advert

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi Yapıldı
29.01.2022 21:17
1.247
A+
A-

Yeniden refah partisi Bismil 2. Olağan Kongresi yapıldı. Kongre Bismil sanayi sitesi idare binasında gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Kongreye katılan Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Arslan, Diyarbakır il teşkilatı , STK temsilcileri ve Yeniden Refah Partisi üyeleri başta olmak üzere diğer misafirler katıldı.

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Arslan

Kongrede İl Başkanı Yaşar Arslan kongreye katılan il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, STK temsilcileri ve katılım sağlayan misafirlere selam verip konuşmasına başladı.
Diyarbakır İl Başkanı Arslan konuşmasında şöyle dedi:

”İktidarın izlediği çimento, beton ekonomisi nedeniyle ülke borç ve faiz bataklığına halkımızda açlık ve sefalete mahrum edilmiştir. Ayrıca manevi alanda da Avrupa Birliğinin dayatmasıyla toplum tarihinden, kültüründen, inancından mahrum bırakılmış uzaklaştırmıştır. İzlenen bu politikalar neticesinde sosyal dokumuz hızla kaybolmuş toplumun önemli bir kesimi merhametsiz, ruhsuz, sevgisiz Allah inancından habersiz ashap yönünden habersiz yetişmelerine neden olmuştur. Bu izlenen acımasız politikalar fakiri, zayıfı ezmiş bu kapitalist politikalar neticesinde uyuşturucu, alkol ve depresyon ilaçları tüketimi hızla artmıştır.
Topluma örnek olacak kişilerin yaşantıları, mesajları, şiddet dilinin toplumda kutuplaşmaya yol açmış sevgi ve saygısı ortadan kalkmıştır. Televizyonlardan ve internetlerden yayınlanan şiddet içerikli ve ahlak dışı yayınlar aile bütünlüğümüzü bozmuştur. Boşanmalar artmış, çocuklar ortada kalmış, anne ve baba sevgisinden yoksun çocuklar devlet için büyük bir sorun haline gelmiştir.
İnsanımız uzun zamandan beri hem maddi hem manevi destekten yoksun ve güven duyacakları bir ortamdan mahrum kalmışlardır. Hükümetin uyguladığı bu son zamanlarda liberal anlayış materyalist ve kapitalist uygulama insanlarımızı bu hale getirdi maalesef. Bu Musevi, Hristiyan birliği olan Avrupa Birliğinin dayatmasıyla maddi ve manevi dünyamız tamamen işgal altına almıştır. Bundan kurtulmanın yolu ancak milli görüşe sarılmaktan ve adil bir düzen kurmaktan geçiyor. Merhum Erbakan hocamızın dediği gibi biz Siyonistlerin tiyatrosunda oynanan figüran olamayız. Biz milli görüşçüler olarak ancak Kur’an ve Sünnet ışığında önce milletimizin sonra İslam ülkeleri ve diğer mazlum ülkeleri adalete, barışa, huzura ve refaha kavuşmak için çalışan kahramanlar olmalıyız. Bunun için biz Türkiye’yi yönetmek ve dünyayı değiştirmek istiyoruz.’’ Dedi.

Siyasi konuşmaların tamamlanmasının ardından kongre seçimleri başladı. Divan başkanlığına yapılan tek aday başvurusu söz konusu oldu. Adaylığa Yeniden refah partisi Bismil ilçe başkanlığını sürdüren Mehmet Ali AYHAN oldu. Ayhan 2. Olağan kongresi seçiminde de tekrar seçilerek güven tazeledi. Kongreye Covid19 hastalığına yakalanması nedeniyle katılım sağlamadığından dolayı Ali Ayhan ve Yardımcısı Av. Abdulkadir Geylani GÖNENÇ katılamadı.

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Bundan dolayı Ayhan şu mesajı iletti:
”Başta olmak üzere Değerli il başkanıma il teşkilat başkanıma, il ve ilçe gençlik kolları başkanlarıma ve katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederim. Covid19 olmamdan dolayı katılım sağlayamadığım için üzgünüm. Tekrardan ilçe başkanlığına beni seçen tüm seçmenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda adalet için, hak ve hukuk için ve Kur’an ve Sünnet ışığında milletimize ve insanlığa hizmet etmek için elimizden gelenini yapmaya çalışacağız.’’ Dedi.

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Yeniden Refah Partisi Bismil 2. Olağan Kongresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.