DOLAR
32,5179
EURO
34,5717
ALTIN
2.491,21
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Advert

Bismil Ajanstan Kaymakam Zenginceye Ziyaret

Bismil Ajanstan Kaymakam Zenginceye Ziyaret
07.02.2022 21:41 | Son Güncellenme: 07.02.2022 23:00
1.252
A+
A-

Bismil Ajans haber sitesi İmtiyaz Sahibinden, Bismil Kaymakamı Belediye Başkanvekili Sn: Enver Hakan Zengince’ye ziyaret.

Bismil Kaymakamı ve belediye Başkanvekili Enver Hakan Zengince kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Bismil ajans haber sitesi yöneticilerini kabul etti.

İmtiyaz sahibi Mehmet Bakır Bilmez ile ajansın Genel Müdür’ü Nimet Boğa Kaymakam beyi makamında ziyaret ettiler.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette yerel basının sorunları ve çözüm önerileri tartışılırken ilçe hakkında da görüş alış verişi yapıldı.

Bismil Ajans’ın kendisini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Kaymakam Zengince, İlçenin tanıtımı ve yapacakları çalışmalarda Basın çalışanlarının desteğini yanlarında görmenin kendilerine ve İlçeye olumlu katkı sağlayacağını söyledi.

Zengince” Bismil tahıl ambarları, Dicle nehri, Millet Bahçeleri ve diğer güzellikleri ile bölgenin en önemli ticaret ve turizm şehirlerinden biri olmaya aday bir ilçedir. Bu değerleri ön plana çıkarmak adına Bismil Ajans ile de çalışmalar yapabileceklerini ifade etti’’.

Bismil Ajans’tan teşekkür
Kaymakam Zengince’nin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Bismilajans.com imtiyaz sahibi Bilmez, Bismil’in konumu, tarihi ve tarım bölgesi olması Hasebiyle çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çekti.

Bilmez “Böylesi önemli bir konuma sahip ilçemizde medya adına yapılacak birçok şey varken maalesef bu konuda çok eksikler var. Bizler Bismil Ajans olarak bu boşluğu dolduracağımıza ve bir çok hayırlı hizmete vesile olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Ayrıca belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Bilmez “Kısa zaman içerisinde ilçemizde birden fazla kayyum ataması yapıldı. Buna mukabil takip ettiğimiz süreçte başlatılan projeler henüz tamamlanamıyordu. Fakat kayyumların titizlikleri ile yarıda kalan projelerin tamamlanacağına ve ilçemizin daha hızlı bir gelişme süreci yaşaacağına ve Bismil’imize daha iyi hizmetler yapılacağına inanıyoruz.

Bu konuda projelerimizi dinleme fırsatı verdikleri için Sayın Zengince’ye şükranlarımızı sunuyoruz.

Bismilajans.com olarak ilçemizin tanıtılması için Doğru ve İlkeli habercilik ile desteklerini sunacaklarını. “İfade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.