DOLAR
32,4468
EURO
34,4755
ALTIN
2.473,18
BIST
9.572,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
28°C
Diyarbakır
28°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Advert

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şubesi: Mukaddesata Saldırılar En Ağır Şekilde Cezalandırılsın

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şubesi: Mukaddesata Saldırılar En Ağır Şekilde Cezalandırılsın
08.02.2022 19:25
656
A+
A-

​Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Tekdemir, HDP’li Ersoy’un İslam’a hakaretine tepki göstererek, “Gerekli düzenlemeleri yaparak mukaddesata saldırıların en ağır şekilde cezalandırılması hususunda yetkilileri göreve davet ediyoruz.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, sendika binasında üyelerin katılımıyla düzenlediği basın açıklamasında HDP’li  Oya Ersoy’un, İslam’a yönelik hakaretlerini kınadı.

CHP’li Özgür Özel’in ardından HDP’li Ersoy’un TBMM çatısı altında İslam’a hakaret ettiğini hatırlatan Tekdemir, “Oylarıyla seçildikleri Müslüman halkımızın inancına hakareti hüner belleyen bu maskeli çirkin yüzler, Batılılaşmayı fikri özgürlük, inanca küfretmeyi zikri özgürlük, cinsel sapkınlığı bayraklaştırmayı hissi özgürlük zan ediyor. Bu mankurt kafa, mağarada silahlı adamlarla dans etmeyi de ekolojik özgürlük adına yapıyor olsa gerek.” dedi.

“Batının aklı ile düşünen, Kandil’in ağzı ile konuşan bu mekanizma Siyonizm’in ipi ile oynamaktadır”

Tekdemir, “Batının aklı ile düşünen, Kandil’in ağzı ile konuşan bu mekanizma Siyonizm’in ipi ile oynamaktadır. Darağaçlarında dedesinin ipi halen asılı duran Müslüman Kürd halkı, katillerini unutmadığı gibi onlarla iş tutan HDP’yi de unutmayacak ve tarihin hafızasına kaydedecektir.” ifadelerini kullandı.

Fitne ve hezeyanlar karşısında insanlığın; İslam’ın insanlığa sunduğu kurtuluş reçetesine ve fikriyatına ziyadesiyle muhtaç olduğunu belirten Tekdemir, bu yüce gayeye yönelik Gayretullaha dokunan küstah açıklamaların toplum vicdanını kanattığı ifade etti.

Tekdemir, “”HDP’li vekilin Meclis kürsüsünde dinimizi hedef alan küstah açıklamaları kabul edilebilir, yutulabilir ve sessiz kalınabilir cinsten değildir. Pespaye bir ağızla dini değerlere ve kutsallara saldırarak, sözde sanatsal faaliyetler ve fikir özgürlüğü çerçevesinde pişkinlik kalesine sığınan alçak güruhun işlediği bu hadsizlik tek ve son hakaret değildir. Toplumumuzun neredeyse tamamına yakının mukaddesatına yönelik bu saldırılar aynı zamanda toplumu kin ve nefrete sevk etme suçudur.” diye konuştu.

“Halkımız küstah saldırıları asla unutmaz ve affetmez”

İslam’ın kadına verdiği değeri anlatarak bununla ilgili ayet-i kerime ve hadislere atıfta bulunan Tekdemir, şöyle devam etti:

“Gerekli yasal düzenlemeleri yaparak mukaddesata yönelik saldırıların en ağır şekilde cezalandırılması hususunda yetkilileri göreve davet ediyoruz. Halkımızı, bu alçak güruhun kamufleli çirkin yüzüne aldanmayıp gerçek yüzlerini afişe etmeye davet ediyoruz. Halkımız, gerek siyasetçi dokunulmazlığına bürünen hokkabazların, gerek sanatçı hırkasına bürünen çirkin palyaçoların küstah saldırılarını asla unutmaz ve affetmez.

 

Müslüman halkımızın Muhammed Aleyhisselamdan neşet eden engin hoşgörüsünden cesaret bularak haddi aşan bu güruha karşı halkın sabrı taşmak üzeredir.  Bu taşan sabır sadece bu organizeli çirkin güruha karşı değil aynı zamanda söz konusu hakaretler kendilerine yapılınca kıyametleri koparan fakat inanca saldırıya sessiz kalarak zımnen cüretkârı cesaretlendiren bilumum  parti, dernek camialaradır da aynı zamanda.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.