DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Advert

Miraç Kandili Öncesi Bismil’de Yetim Ailelere Kırmızı Et Yardımı

Miraç Kandili Öncesi Bismil’de Yetim Ailelere Kırmızı Et Yardımı
26.02.2022 17:10 | Son Güncellenme: 26.02.2022 17:54
858
A+
A-

Yetimler Vakfı Bismil Temsilciliği tarafından Miraç Kandili öncesinde Bismil’de ikamet eden onlarca aileye kırmızı et yardımı yapıldı.


Yaptıkları yardım faaliyetleriyle ismini sıkça duyuran Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Vakfı (Yetimler Vakfı), hayırseverlerin yapmış oldukları yardımları yetim ailelere ulaştırmaya devam ediyor.


Ümmetin emanetleri olan yetimleri yalnız bırakmayan ve hayırseverlerin yardımıyla yetimlerin ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışan Yetimler Vakfı Bismil temsilciliği, Miraç Kandili vesilesiyle cennetin anahtarı yetimlere kırmızı et dağıttı.


İlçedeki yetim ailelerin umudu olmaya devam ettiklerini belirten Yetimler Vakfı Bismil Temsilcisi Adil Solmaz, Yetimler Vakfı Bismil Temsilciliği üyeleri, gönüllüleri ve hayırseverler tarafından bağışlanan kırmızı et kolilerini Miraç Kandili öncesinde Bismil’de tespit ettikleri yetim ailelere teslim ettiklerini söyledi.

Daha önce gıda kolisi ve kışlık kıyafet yardımlarında bulunduklarını, şimdi ise kırmızı et yardımı yaptıklarını belirten Solmaz, “Hayırsever vatandaşlarımızın ve üyelerimizin katkılarıyla yetim ailelerimize yardım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda bugün onlarca ailemize kırmızı et yardımında bulunduk. İnşallah önümüzdeki gün Miraç Kandilini idrak edeceğiz şimdiden Bismilli hemşerilerimizin ve tüm Müslümanların kandili mübarek olsun. Miraç Kandili vesilesi ile Bismil’de yetim ailelerimize bir nebze de olsa yardımcı olmak istedik.
İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda yetim ve muhtaçlara yardımlarımızı elimizden geldiğince sürdüreceğiz. Yetim sevindirmek, yüzlerinde tebessüm oluşturmak en güzel sünnetlerden ve cennet kapılarından bir kapıdır. Bu noktada vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz. Bizler yetim ailelerimiz ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesi görmekteyiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.