DOLAR
32,3235
EURO
35,0702
ALTIN
2.307,96
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Advert

Diyarbakır İlçelerinde Servis Plakası İhaleleri Yapılacak

Diyarbakır İlçelerinde Servis Plakası İhaleleri Yapılacak
17.03.2022 18:56
716
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Silvan, Bismil ve Ergani ilçelerinde servis aracı plakası için ihaleye çıkıyor.

Ulaşım Daire Başkanlığınca yapılan çalışmayla Sur, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir, Silvan, Bismil ve Ergani ilçelerinde servis hizmeti verilmesi için ihale düzenlenecek.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacak ihalede her bir servis plakası muhammen bedeli KDV hariç Sur, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir için 100 bin lira, Ergani ve Bismil için 50 bin lira, Silvan için 40 bin lira olarak belirlendi.

Sur, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ilçelerinde toplam 300, Ergani’de 90, Bismil’de 65, Silvan’da 45 plaka için 29 yıllığına kullanım hakkı için ihaleler yapılacak.

İhalelerde gerçek kişiler 1, tüzel kişiler ise 10 plaka alabilecek. Servis plakalarını alabilmek için ihalesi yapılan ilçede ikamet şartı aranacak.

İhale tarihleri

Ali Emiri Kültür Merkezi’nde her bir plaka için ayrı olmak üzere Belediye Encümenince yapılacak ihaleler, Sur, Bağlar, Kayapınar, Yenişehir ilçeleri için 23 Mart’ta, Ergani için 30 Mart’ta, Bismil için 31 Mart’ta, Silvan için 1 Nisan saat 10.00’da yapılacak.

İhaleyle ilgili detaylı bilgilere Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde duyurular kısmından ulaşılabilecek. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.