DOLAR
32,3171
EURO
35,0910
ALTIN
2.299,97
BIST
9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Advert

Bismil’de Umut Kervanından Ramazan Öncesinde Muhtaçlara Yardım

Bismil’de Umut Kervanından Ramazan Öncesinde Muhtaçlara Yardım
31.03.2022 18:39
915
A+
A-

Yaptığı yardımlarla zengin ve fakir arasında hayır köprüsü vazifesi üstlenen Umut Kervanı, Ramazan ayı öncesinde Bismil ilçesinde onlarca aileye gıda yardımında bulundu.
Dünyanın dört bir yanında insani yardımlarda bulunan Umut Kervanı Vakfı, Bismil’de Ramazan ayı öncesi onlarca aileye erzak yardımında bulundu. Yaklaşan Ramazan ayı öncesi tespit edilen ailelere gıda yardımı ulaştıran Umut Kervanı Bismil Temsilciliği muhtaçların yüzünü güldürdü.


Ramazan ayı öncesi insani yardım duygularını artırmak, infak vermeyi yaygınlaştırmak amacıyla yüzlerce üye ve gönüllüsüyle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ve her ay düzenli olarak yardımları fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmaya devam ettiklerini ifade eden Bismil Umut Kervanı Temsilcisi Mehmet Akdoğan, Ramazan ayında yardıma muhtaç olan ailelerin gözetilmesi ve yardımların arttırılması için yardımseverlerin zekât, fitre ve infaklarını ulaştırmaları çağrısında bulundu.
Bismil Umut Kervanı Temsilcisi Akdoğan;

“Önümüzdeki Cumartesi günü inşallah Ramazan ayına girmiş olacağız ve bu ay içerisinde yapılan amellerin Allah katında çok büyük bir değeri var. Hayırların katlanarak karşılığının verildiği bir ayı yaşayacağız. Bu nedenle hayırseverlere şu çağrıda bulunmak istiyoruz; ekonomik kriz sürecini yaşıyoruz, birçok insan işsiz kalmış durumda ve bize başvuruda bulunan insanların sayısı da 2 kat artmış durumdadır. Elimizdeki imkân kısıtlı olduğu için hepsine yetişemiyoruz. Ramazan ayında muhtaçları daha fazla gözetmeliyiz. Bu konuda hayır sahibi vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” Diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.