DOLAR
32,5419
EURO
34,8971
ALTIN
2.433,80
BIST
9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Advert

Bismil İlim Yayma Cemiyeti’nden Geleneksel İftar

Bismil İlim Yayma Cemiyeti’nden Geleneksel İftar
26.04.2022 13:13 | Son Güncellenme: 27.04.2022 15:05
944
A+
A-

İlim Yayma Cemiyeti’nin geleneksel İftar programı Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Fen Lisesi Yurt Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İftar programına Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Enver Hakan Zengince, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Soydoğan, ilçe Emniyet Müdürü Hasan Turan, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, HÜDA PAR İlçe Başkanı Ali Bilmez, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Ayhan, Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve STK başkanları, işadamları ve öğrenciler katıldı.

Kur-an- ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. Daha sonra Müftü Ahmet Durmuş, tarafından iftar duası yapıldı. Programda bir konuşma yapan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Enver Hakan Zengince, Türkiye’de; Vatana ve millete hayırlı insanlar yetiştirmek için büyük çaba sarf eden İlim Yayma Cemiyeti’nin programına katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Kaymakam Zengince, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Bismil İlim Yayma Cemiyeti Başkanı M Şerif Aras ise, ramazanda vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.