DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
26°C
Diyarbakır
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Advert

Yetimler Vakfı “İlahi Nağmeler Müzik Şöleni” Düzenleyecek

Yetimler Vakfı “İlahi Nağmeler Müzik Şöleni” Düzenleyecek
08.05.2022 22:15
618
A+
A-

İhtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yönelik yardım çalışmaları yürüten Yetimler Vakfı, 15 Mayıs Pazar Günü Diyarbakır’da yetimler yararına ‘İlahi Nağmeler Müzik Şöleni’ düzenleyeceğini açıkladı.

Geçmiş yıllarda ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzler yararına konser ve sair etkinlikler düzenleyen Yetimler Vakfı, bu kez Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda (Orman Parkı) açık hava programı tertip edecek.

 

Yapılacak programa ilişkin açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal, yetimler yararına tertipleyecekleri etkinliğe tüm Diyarbakır halkını davet etti.

Ünsal ‘İlahi Nağmeler Müzik Şöleni’ adı ile bir etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

Yetimler Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Cemil Cahit Ünsal

“Yetimler Vakfı kurulduğu günden bugüne kadar her zaman hayırlı hizmet, hayırlı faaliyet ve hayırlı etkinliklerde bulunmuştur ve bulunmaya devam edecektir. Yetim, öksüz, mağdur ve muhtaçların yanında olmuş ve onları her zaman sahiplenmiştir.  Bu kapsamda yetimler vakfı olarak giyim giyecek barınma, evlilik ve diğer hayırlı faaliyetlerle gündeme gelmiştir. Yetimler Vakfı bir proje olarak 15 Mayıs 2022 Pazar günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda hayırlı bir etkinlik daha düzenleyecektir. Yetimler yararına olmak üzere Özlem ajans ile organizeli bir şekilde ‘İlahi Nağmeler Müzik Şöleni’ adı altında bir etkinlik düzenleyecektir. Yetimler yararına düzenleyeceğimiz etkinliğe bütün Diyarbakır halkını davet ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.