DOLAR
32,5978
EURO
34,8331
ALTIN
2.497,37
BIST
9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Advert

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr Aziz Alper Biten’den Bismil’e Ziyaret

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr Aziz Alper Biten’den Bismil’e Ziyaret
12.05.2022 20:05 | Son Güncellenme: 13.05.2022 10:19
1.111
A+
A-

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı ve Aslen Bismil Arıkgöl (Gunde Evdi) köyünden, Dr. Aziz Alper Biten Bismil’de biz dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Dr. Aziz Alper Biten Batman ve Mardin’de Üniversite öğrencileriyle ”Hayatı Okuma Ve Kariyer Planı” konulu seminer düzenledi. Seminer programların ardından Dr. Biten Bismil’de de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerinde; Bismil Ak Parti İlçe Başkanlığı, , Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı, HÜDA PAR İlçe Başkanlığı ve Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı Ziyareti

Dr. Biten, Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe başkanı Veysel Yağmur ve Yönetiminin geçmiş Bayramlarını tebrik edip hasbihal ettiler.

Bismil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Ziyareti

Dr. Biten, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhmus Gelen ve Yönetimini ziyaret etti. Sonrasında Dr. Biten, geçmiş aylarda Gelen ‘in vefat eden ağabeyi İsmet Gelen için başsağlığı ve sabır dileyip, merhum için dua ve Fatiha okundu. Ardından esnafların durumu, sorun ve sıkıntıları hakkında konuşulup istişarelerde bulunuldu. Esnaflar meslekleri hakkında düşündüğü projelerden bahsetti.

Yeniden Refah Partisi Bismil Başkanlığı Ziyareti

Dr. Biten, Yeniden Refah Partisi Bismil ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe başkanı M. Ali Ayhan ve yönetiminin geçmiş Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Ziyarette, Hizmette yarış etmek lazım konusu üzerinde hasbihal ettiler.

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanlığı Ziyareti

Dr. Biten, HÜDA PAR Bismil ilçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe başkanı Ali Bilmez ve yönetiminin Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Ziyarette, İlçe başkanı Bilmez, Bismil’de Hüda Par’ın yaptığı hizmetleri anlatan Bilmez:

”Vatandaşlarımız için her yönden hizmet etmeye devam ediyoruz. Ramazan ayında Umut Kervanı Vakfı Bismil ve Yetimler Vakfı Bismil vesileleriyle yüzlerce yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırdık. Aynı zamanda vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarına da çözmek için çabalıyoruz.” diye ifade etti.

Bilmez, Aynı zamanda Bismil Kanaat Önderleri Derneği 1. Komisyon Başkanı olduğunu ve orada da husumetli olan aileler ve vatandaşların, aralarına girip husumetlerini çözümleyip husumetlerini barışa sonuçlandırmak için barıştırma hizmetlerinden belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.