DOLAR
32,4914
EURO
34,8060
ALTIN
2.474,94
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Advert

Diyarbakır’da Şehir İçi Ulaşımda Yüzde 50’ye Varan Zam

Diyarbakır’da Şehir İçi Ulaşımda Yüzde 50’ye Varan Zam
A+
A-

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlarla beraber Diyarbakır’da toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam yapıldı.

Diyarbakır Şoförler Odası Başkanlığınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na yapılan zam talebine binaen alınan Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararı doğrultusunda toplu taşıma da yüzde 50’ye varan oranda zam uygulandı.

Brent petrol fiyatı düştü: Hadi indirim yapın?

En ufak oynamaları dahi pompa fiyatlarına yansıtanlar Brent Petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen adım atmadı.

Bugün itibariyle uygulanacak zamla beraber şehir içi belediye otobüslerinde tam bilet 3,5 TL’den 5 TL’ye, indirimli 3 TL’den 4 TL’ye ve öğrenci tarifesi 2 TL’den 3 TL’ye yükselirken aylık abonman öğrenci tarifesi ise 120 TL olarak belirlendi.

Minibüslerde; 4,5 TL olan tam bilet 6,5 TL’ye, 2,5 TL olan öğrenci 3,5 TL’ye yükselirken özel halk otobüslerinde tam bilet 4 TL’den 6 TL’ye, indirimli 3,25 TL’den 5 TL’ye ve öğrenci 2,5 TL’den 3,5 TL’ye yükseldi.

Taksilerde ise 6 TL olan taksimetre açılış ücreti 9 TL, 4,5 TL olan KM Başı 7 TL, 15 TL olan kısa mesafe ücreti 23 TL oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.