DOLAR
32,3674
EURO
34,9789
ALTIN
2.323,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Advert

HÜDA PAR’dan Ahmet Türk’e okkalı yanıt

HÜDA PAR’dan Ahmet Türk’e okkalı yanıt
23.03.2023 01:34 | Son Güncellenme: 23.03.2023 01:35
352
A+
A-

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı M. Hüseyin Yılmaz HDP’li Ahmet Türk’e okkalı bir yanıt verdi.

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber
HDP, kendini yalanlamaya, kendi sloganlarıyla çelişmeye devam ediyor. Halkın oylarının kendilerine zimmetli olduğunu, HDP’ye oy vermeyenlerin hain olduğunu defaatle dile getiren mezkur parti, bu kez Ahmet Türk’ün dilinden, içindeki kibri, kini ve faşist bilinçaltını kusmuştu.

Ahmet Türk’e HÜDA PAR’lı Hüseyin Yılmaz’dan okkalı bir yanıt geldi.

“Hiç bir Kürd’ün bizden başkasına oy vermeye hakkı yoktur” gibi bir hadsiz söylemde bulunan HDP’li Türk, Halkın tepkisiyle karşılaşmış ve Kürtlerin kimsenin ipoteği altında olmadığını vurgulayan birçok tepkiyle karşılaştı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

Örgüt vesayetinde siyaset yapan iradesizler, asimilasyoncu CHP’nin adayı için Kürtleri tehdit etmişler. İradesi kendi elinde olan her Kürt, kime oy verip vermeyeceğine kendisi karar verir. Kürtler adına konuşma ve karar verme hakkı, hiç kimsenin tekelinde değildir.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.