DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Advert

Ey Ümmet Rahat mısınız?

Her sene Ramazan ayında olduğu gibi yine kudurmuş alçak İsrail mescidi aksada müslümanlara saldırıyor. Müslümanları şehid ediyorlar.

Kılı kıpırdamayan ümmet rahatmısınız. Müslüman kardeşlerinizin esir edilişi müslüman bacılarımızın kanı dökülürken, rahat uyuyabilyormusunuz. Yetim bırakılan çocuların, dul bırakılan bacılarımızın, yüreği yanan annelerimizin feryatları sizi hiçmi rahatsız etmiyor. Yoksa kalbinizmi taş kesilmiş. Empati kurarken çocuklarınızın, eşlerinizin ve annelerimizin yüzünü bakarken hiçmi vicdanınız sızlamıyor. Sadece sokaklara çıkıpta kahrolsun İsrail demekle, İsrail kahr olmaz, İsrail yok olmaz, yahudi israili yok olması için top yekün kıyama kalkmalıyız. Kıyam vakti gelmiş ve geçmiştir bile. Bizler kıyama kalkmasak bir avuç yahudi, vahşi İsrail rahat durmaz. Suskun kalmış bir milyar ümmetin karşısında kardeşlerimizin kanını dökmeye devam edecekler. Alçak İsrail, sadece ilk kıblemiz olan mescidi aksaya saldırmakla yetinmeyecektir. Dünyada yaşayan tüm müslümanlara saldırmak için zemin hazırlamakta. ümmet ise birbirbirleriye uğraşmakta, artık birbirinizle uğraşmaktan vaz geçin. Müslümanlara savaş açmış kafir İsrail ve İsrail uşaklarıyla uğraşın. Mescidi Aksa sadece Filistinli müslümanların meselesi değildir. Mescidi aksa ümmet meselesidir şiarıyla, İsrail’e savaş açmalyıyız ve haritadan silinceye kadar durmamalıyız.


Bir hadiste “Müslümanlar Yahudilerle savaşmadıkça kıyamet kopmaz. Bu savaşta Müslümanlar Yahudileri öldürürler. Hatta bir Yahudi taşın, ağacın arkasına gizlenir. Bunun üzerine o taş, o ağaç, “Ey Müslüman, Ey Allah ın kulu! İşte arkamda bir Yahudi, gel, onu öldür” der.

Al-i İmran Suresi, 156. ayet:
Ey iman edenler, inkar edenler ile yeryüzünde gezip dolaşırken veya savaşta bulundukları sırada (ölen) kardeşleri için: “Yanımızda olsalardı, ölmezlerdi, öldürülmezlerdi” diyenler gibi olmayın. Allah, bunu onların kalplerinde onulmaz bir hasret olarak kıldı. Dirilten ve öldüren Allah’tır. Allah, yaptıklarınızı görendir.

Mescidi Aksa müslümanların onurudur. Mescidi Aksa düşerse ümmet düşer. Onurumuzu yahudilerin ayakları altında çiğnetmeyin.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.