DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Advert

Bismil Akpınar Mahallesinde Taziye Evi Açıldı

Bismil Akpınar Mahallesinde Taziye Evi Açıldı
25.02.2022 19:46 | Son Güncellenme: 25.02.2022 23:14
1.521
A+
A-

Bismil Akpınar mahallesi muhtarı Hacı Erkan Ayaz’ın girişimi ile, Mahmut Öncelin mülkiyetini vermesiyle ve vatandaşların desteği ile Akpınar Mahallesi H. Aziz ve H. Seyro Taziye Evi  açılışı yapıldı.

Akpınar Mahallesi H.Aziz ve H. Seyro Taziye Evi

Akpınar mahallesinde taziye evinin olmaması yeni muhtar Hacı Erkan Ayaz’ın dikkatini çekmekle ve ihtiyaç olduğunu düşünüp hayır severlere taziye evinin olmasını dile getirip beraber bu işe el atıldı. Başta Mahmut Öncel’in taziye evi yerinin anne ve babasının hayrı için vermesiyle başlayıp diğer hayırsever vatandaşlarda destek verdi. Taziye evinin tamamlanmasıyla açılışı yapıldı. Açılışa HüdaPar Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve beraberindeki heyetin katılımıyla açılış yapıldı. Açılışa başta Akpınar mahallesi muhtarı Hacı Erkan ve destek veren vatandaşlar katıldı.

Akpınar Mahallesi H.Aziz ve H. Seyro Taziye Evi

Açılışta konuşma yapan Bilmez: ”Bu eksiklik hayırsever müslümanların sayesinde tamamlandı ve bizde bu hayırlarından dolayı minnettarız. Muhtar Hacı Erkan Ayaz’ı bu hizmetinden dolayı tebrik ederim. Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi.

Akpınar mahallesi muhtarı Ayaz: ”Taziye evinin olması mahallemiz için ihtiyaç durumuna gelmişti. Bunun üzerine hayırseverle el ele verip Elhamdulillah taziye evini bitirdik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye ifade etti.

Taziye evinin yan tarafında bulunan yeri bayanlar içinde yer yapacağını belirten Ayaz: ” Taziye evini bitirdik ama malumunuz bayanlar için de yer ihtiyacı vardır. Bunun içinde elimizden geleni hayırseverlerle beraber yapmaya çalışacağız. Bayanlar için taziye evinin olması vatandaşlar için rahat olacaktır. Allah tekrardan hepinizden razı olsun.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.