DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Advert

HÜDA PAR Bismil için projelerini açıkladı

HÜDA PAR Bismil için projelerini açıkladı
A+
A-

HÜDA PAR Bismil’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.


HÜDA PAR Bismil için projelerini açıkladı

HÜDA PAR Bismil’de hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bismil’de belediye seçimlerini kazanması halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri kamuoyu ile paylaştı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için partilerin ve adayların çalışmaları devam ediyor. HÜDA PAR Bismil ilçesinde belediye başkan adaylığı için Ali Bilmez’i aday olarak göstermişti.
Bilmez, aday olduğu günden bu yana çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

Öte yandan HÜDA PAR’ın Bismil ilçesinde belediye seçimlerini kazanmaları halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeler basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

İşte HÜDA PAR’IN Bismil için düşündüğü projeler

“KANAAT ÖNDERLİĞİ”

İlçemizde uzun yıllardan beridir hizmet veren ve toplumsal meselelere hassasiyetle yaklaşan kanaat önderleri derneğinin işlevselliğini artırmak adına, dernek yönetimiyle yapılacak olan iş birliği sayesinde ilçemizdeki problemleri en güzel ve hızlı şekilde çözümleyecek Bismil’imizin gelişmesi için gerekli tüm çalışmaları içtenlikle yapacağız.

KESİMHÂNE

Nüfus yoğunluğuyla Diyarbakır’ımızın en büyük ilçelerinden olan Bismil’imizin en önemli ihtiyacı olan hayvan kesim merkezini, (mezbahane) tesis ederek ilçe içinde farklı noktalarda vatandaşımıza rahatsızlık veren durumu sonlandıracak kasap kardeşlerimizin işlerini kolaylaştıracağız.

MUAYENE İSTASYONU

Araç sayısının her gün arttığı ilçemizde vatandaşlarımızın fenni muayene için il merkezine gitme sorununu sonlandıracak çalışmalar yaparak ilçemizde muayene istasyonu kurulması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız.

“ŞEHİR TEMİZLİĞİ”

Şehrimizin uzun zamandır çekilmez çilesi haline gelen temizlik problemini, belediyeye geldiğimiz gün itibariyle itina ile ele alacak, yollarımızda ve kaldırımlarımızda vatandaşlarımızın yürüyüşünü zorlu hale getiren tüm sorunları kısa sürede çözeceğiz. Özellikle kadın ve çocukların pazar ve okul yollarında tehlike arz eden tüm problemleri kısa sürede ortadan kaldırmak için gayretle çalışacağız.

SAHİPSİZ HAYVAN SORUNU

İlçemizin temel problemlerinden olan ve ülkemizde ciddi sonuçları olan sahipsiz köpek ve başıboş hayvan sorununu öncelikli programımızın içine alarak sabahları erken işe gitmek zorunda olan çalışan kardeşlerimizin ve okul okuyan binlerce yavrumuzun güvenliği için gerekli tedbirleri alacağız. Hayvan barınakları ve veteriner hizmetleriyle gerekli güvenliği en üst noktaya taşıyacağız.

İMAR ÇALIŞMALARI

İlçemiz için gerekli olan imar hizmetlerine öncelik vererek çarpık kentleş- menin önüne geçecek, kendi evine sahip olmak isteyen hemşerilerimizin resmi işlemlerini kolaylaştıracak ve deprem riskini en asgariye indirecek çalışmaları işin ehli olan mühendislerle yürüterek ilçemizi kısa sürede zirveye taşıyacağız.

DİCLE VADİ PARK

İlçemizin nadide mekânı olan Dicle Nehri çevresi ailelerimizin istirahat ve piknik alanı olarak kullanılması için gerekli çalışmalar yapılacak, işin uzmanlarının çizeceği projelerle daha müreffeh alanlar ilçemize kazandırılacaktır.

KATLI OTOPARK

Bismil’imizde gün geçtikçe artan araç sayısına mukabil daralan yollar ve sıkışan trafik sorunu elbette gözümüzden kaçmış değildir. İlçemizin ihtiyacı olan ve beledi- yemiz bünyesinde işletmesi yürütülecek olan merkezi katlı otopark projemiz ile ilçemiz ve vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak.

ORGANİZE SANAYİ

İlçemiz genç nüfusu göz önünde bulundurulduğunda iş ve istihdam alanındaki yetersizlik, beyin göçüne sebep olmakta ve birçok gencimiz gurbet ellerde yaşamını sürdürmektedir. Bismil’imize kurulacak olan organize sanayii ile istihdam artırılarak gençlerimiz iş sahibi yapılacak.

SEMT (KÖY) PAZARI

İlçemiz 112 köy ve 90 mezrası ile bölgemizin büyük ilçelerinden biridir. Buna mukabil ilçeye yakın köylü vatandaşlarımız günlük ürettikleri süt, peynir, yoğurt vb. yöresel ürünlerini ilçe merkezine getirerek satmaktadır. Fakat bugüne kadar köylü vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacak niteliklerde bir pazar yerinin bulunmaması hem satıcının hem alıcının işlerini zorlaştırmaktadır. Biz HÜDA PAR olarak ilçemize sabit semt pazarı kurup önceliği köylü vatandaşlarımıza vererek yöresel ürünlere ulaşabilmeyi daha kolay ve güvenilir hale getireceğiz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.