HÜDA PAR Bismil’de seçim çalışmalarına devam ediyor. HÜDA PAR heyeti, geçtiğimiz hafta sonu kalabalık bir araç konvoyu ile Barava Bölgesinde bulunan köyleri ve ardından Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan köyleri ziyaret ettiler.

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 2

HÜDA PAR ekibi bu hafta sonu da köy ziyaretlerine devam etti. Ekip, bu hafta sonu da eski Diyarbakır yolu üzerinde bulunan köyleri ziyaret etti.

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 1

Köylerde bulunan evleri tek tek ziyaret eden HÜDA PAR ekibi, ilçe Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez’e destek talebinde bulundu.

 

HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, ziyaret edilen köylerde partisinin programının yanı sıra, Bismil için plan ve projelerini anlattı.

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 4

HÜDA PAR heyeti geçen hafta sonunda Barava köylerini ziyaret etti. Bu hafta da köy ziyaretleri devam etti.

I M G 3502

HÜDA PAR’IN ziyaret ettiği köylerden bazıları;

 

Kurudere (Sadiyê), Aşağı oba (Merxendê), Ay geçti (Tirşama Tahiro)

Şahintepe (Tirşamê), Kınık (Şikêra), Akköy (Şeyh Yusuf), Başhan (Xanoserê), Balcılar (Seledun), Aşağı Balcılar (Sedeleuna jêr), Yukarı Balcılar (Sedeleuna jor), Pınarbaşı (Meterê), Mezra Hûseyin, Alpler (Xirbehina Jor), Alpler (Xirbehina Jêr), Arapkent, Ahmetli (Mezra Ahmet), Mezra Çêçka, Tepecik (Girê Hecî Faris), Topraklı (Hillanê), Kemberli, Harmanlı (Mezra Hûto), Kopmaz (Girmalik), Girzerik, Îsepar (İsapınar), Başmelû (Başören), Kurmuşlu, Tezeka (Aralık), Hacîya Tûrka (TürkmenHacı), Hacîya Kûrda (Kazancı), Yeniköy, Koselû (Köseli), Kerxamihaciran (Göksu), Kerxê (Üçtepe), Embarê(Ambar), Devran(Mele Cabir), Bakacak (Seyit hasan), Kopeklî (Eliaçık), Çakallı (Baharlı köyü), Heyderi (Işıklar), Çolexa (Çolağan), Kaxetli(Kağıtlı), Qeselê(Güroluk) Xan Pazarı (Han Pazarı)

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 3

HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Bilmez, köy ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi;

 

“Köylerimizi tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Derdimizi Partimiz HÜDAPAR’ı, projelerimizi anlattık. Seçimden seçime değil daha önce defalarca kez gelmiş biri olarak onları bir daha muhabbetle dinledim. HÜDAPAR belediyeciliğini anlattık. Ziyaretlerimizde şunu bir kez daha anladık, memleketin HÜDA PAR’a ihtiyacı var. Bizi ağırlayan, muhabbetleriyle sevindiren halkımıza teşekkür ediyorum. Gidilmedik köy çalmadık kapı bırakmayacağız Allah’ın izniyle. Bizi ağırlayan, muhabbetleriyle sevindiren halkımıza teşekkür ediyorum.”

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 6

“HÜDA PAR Belediyeciliğinde herkese hizmet vardır”

 

HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışına değinen Bilmez;

HÜDA PAR belediyeciliğinde, kim olursa olsun, hangi görüşten, hangi düşünceden olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olsun hizmet anlayışı vardır. HÜDA PAR olarak biz bu halka hizmet etmek istiyoruz. Bu insani bir sorumluluktur, bu nedenle bu göreve talip olduk.” Dedi.

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 5

“Belediyenin malına yetim malı gibi sahip çıkacağız”

Bilmez, seçilmeleri halinde, belediyenin malına, halkın malına yetimin malı anlayışıyla sahip çıkacaklarını belirtti. Bilmez;

“Halkın malını çarçur etmeyeceğiz, HÜDA PAR belediyeciliğinde israf, savurganlık yoktur, olamaz, belediyenin malı halkın malıdır, belediyenin malına yetimin malı gibi sahip çıkacağız, tek bir kuruşunun heba olmasına, israfa, savurganlığa asla izin vermeyeceğiz. Belediyenin imkanları sadece halk için kullanılacak, sadece hizmet için kullanılacak” ifadelerini kullandı.

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 7

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 9

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 8

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 11

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 10

Hüda Par’in Bismil Adayından Köy Ziyaretleri 12