DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Advert

İşgalciler Kıble Mescidi Baskınında 400 Filistinliyi Alıkoydu

İşgalciler Kıble Mescidi Baskınında 400 Filistinliyi Alıkoydu
15.04.2022 13:09
473
A+
A-

İşgalci siyonist rejimin kolluğu, bu sabah Kıble Mescidine küstah bir şekilde girip yaptığı baskında Filistinlilere saldırarak bir çok kişiyi yaraladı, en az 400 Filistinliyi alıkoydu.
Kudüslü Mahkum Aileleri Komitesi Başkanı Emcede Ebu Asab, Filistin medyasına yaptığı açıklamada bugün şafak vakti düzenlenen saatlerce süren baskında yaklaşık 400 Filistinlinin alıkonulduğunu söyledi.

Kudüslü avukat Muhammed Mahmud da alıkonulanların sayısının 400’e ulaştığını ve otobüsle “Mazudat Adumim” karakoluna nakledildiklerini ifade etti.

İşgalci rejim çeteleri dün gece yine Mescid-i Aksa’nın mukaddesatını ihlal ederek ses bombaları ve plastik mermilerle Filistinlilere saldırdı. Saldırılarda şu ana kadar en az 150 Filistinli yaralandı.

Öte yanan işgal güçlerinin saldırısının yol açtığı yıkım ve yıkımın ardından Ramazan ayının ikinci Cuma namazının kılınması için camide hazırlıklar yapılmaya başlandı.

İşgal çetelerinin de Mescid-i Aksa’ya giden yollara kurdukları düzinelerce barikatta yaptıkları detaylı aramanın ardından çocukların, kadınların ve yaşlıların geçişine izin verdiği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.