DOLAR
32,5224
EURO
34,9062
ALTIN
2.438,38
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Advert

Kızılay Bismil Şubesinden Bayram Öncesi 564 Aileye Yardım

Kızılay Bismil Şubesinden Bayram Öncesi 564 Aileye Yardım
08.07.2022 15:33 | Son Güncellenme: 08.07.2022 15:46
639
A+
A-

Kızılay Bismil Şubesi Kurban Bayramı münasebeti ile Bismil’deki 564 ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım, gıda kolisi, elbise, ayakkabı ve bayram şekeri yardımında bulundu.

Yapılan yardımlar hakkında bilgi veren Kızılay Bismil Şube Başkanı Necmi Gültekin,

”Bismil Kızılay Şubesi olarak kurban bayramında da bağışçılarımızın bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için genç Kızılay’ımız, üye ve gönüllülerimiz ile ihtiyaç sahiplerine ivedi bir şekilde ulaşmak için gece gündüz çalıştık. Ramazan ayı yardım dağıtımı için 750 eve yaptığımız sosyal inceleme tespitlerine yenilerini ekleyerek gerçekten ihtiyaç sahiplerini tespit etme çalışmalarında bulunduk. Genel merkez tarafından gönderilen 95 gıda kolisini, 95 aileye teslim ettik. 22 ihtiyaç sahibi aileye nakdi yardım yaptık. Yine genel merkez tarafından gönderilen 3426 parça giyimi öncelik yetimler olmak üzere 340 ihtiyaç sahibi aileye teslim ettik. Yine yönetim kurulu üyemiz sayın Şehmus BARIŞ’ın girişimleri ile İzmir ayakkabıcılar çarşısındaki esnaflar tarafından gönderilen 527 çift ayakkabı bağışının dağıtımı yapıldı. Genç Kızılay’ımızın “Bayramda şekersiz ev kalmasın”, “Bir kilo şeker benden” diyerek başlatmış olduğu projede toplanan 161 kg şeker bağışını, 107 aileye dağıtarak çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine bayram sevinci yaşatma gayretinde olduk.” dedi.

Bağışçıların destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek ve toplumsal fayda sağlayacak projelerini hayata geçirmek için var güçleriyle çalışıp acıları dindirmek için mücadele edeceklerini dile getiren Gültekin:

”Bundan sonra da yine bağışçılarımızın destekleri ile ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek ve toplumsal fayda sağlayacak projelerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıp acıları dindirmek için mücadele edeceğimizi sizlerin sayesinde bildirmek isterim. Bağışçılarımızın bağışlarını ilettiğimizi gönül rahatlığıyla buradan duyurmak isterim. Bizlere katkı sunan tüm esnaflara ve hayırseverlere ihtiyaç sahipleri adına şükranlarımı sunarım. Bizi birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularla buluşturan, Umut, birlik ve dirliği sağlayan bu kurban bayramında da Bismil Türk Kızılay’ı şubesi olarak Bismil’imizde de yediden yetmişe her yaş grubuna ve toplumun her kesimine dokunarak, yüzlerce ailemizin ihtiyacını karşıladık. Gençlerimizle el ele verip Gönüller kazandık, hayır dualar aldık. Bismil Türk Kızılay Şubesi Başkanı olarak güzelliklerin, paylaşmanın, birlik ve beraberliklerin arttığı, mutluluk ve huzurun hakim olduğu bir bayram diliyorum. Herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.