DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Advert

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş: Sacid kardeşim, seni şehit edenler rezil olacaklar!

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş: Sacid kardeşim, seni şehit edenler rezil olacaklar!
23.07.2023 20:09 | Son Güncellenme: 23.07.2023 20:12
330
A+
A-

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, Adana’da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin’in şehid olduğu, saldırıya ilişkin, “Seni katledenler ve onların arkasında duranlar cehennemi boylayacaklardır. Geçmişte kardeşlerini şehit edenler ve onların arkasındakiler rezil oldukları gibi seni şehit edenler de rezil olacaklardır inşallah.” dedi.

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, Adana’da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin’in şehid olduğu saldırıya ilişkin bir mesaj yayımladı.

Mesajına, “Müminler içinde Allah’a verdikleri sözde duran nice erler vardır. Onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir. (Ahzab: 23)” ayetine atıfta bulunarak başlayan Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş, şunları kaydetti:

“Kardeşimiz Sacid; Rabbim seni, şehit kardeşlerin gibi cennetlerinde bir araya getirecektir”

“Allah’a hamd, Peygamberi Hz. Muhammed’e, Ehli Beytine, Eshabına, onun yolunu takip edenlere salat ve selam olsun.

Rabbimizin hoşnut olacağı iyi ve güzel işler yaptığına şahitlik ettiğimiz Sacid kardeşimizden yüce Rabbimiz de razı olmuş ki ona şehadeti nasip etti. Yüzündeki secde iziyle Hazreti Peygamber aleyhisselatu vesselama yoldaşlık edenlerin vasıflarını taşıyan kardeşimiz Sacid; Rabbim seni, senden önce Rabbine kavuşan şehit kardeşlerin gibi cennetlerinde bir araya getirecektir inşallah.

Rabbim, Sacid kardeşimizin eşine, tüm ailesine ve dava kardeşlerine sabrı cemil versin, şirin yavrularını salih ve sağlıklı büyütsün, dinine ve davasına hizmetçi kılsın.

“Bu tür saldırılar davetçilerin gayretini fazlalaştırmış, bundan sonra da fazlalaştıracaktır inşallah”

Sacid kardeşimizin dava arkadaşlarından, onu sevenlerden ve tüm duyarlı Müslümanlardan; İslam’a ve Müslümanlara düşmanlığın bu kadar aleni yapıldığı, çirkefliğin, ahlaksızlığın had safhada bulunduğu, tarih boyunca kavimleri helake götüren haramların tümünün işlendiği ve bu haramlara ulaşmanın yollarının sayısız olduğu bu zaman diliminde, İslam’ı daha çok okumalarını, anlamalarını, yaşamalarını, hayatın her safhasında sünneti ihya etmelerini, insanlığa ve Müslümanlara daha çok faydalı olmalarını, tebliği, daveti ve irşadı daha çok yapmalarını istiyor ve Rabbimden onlara muvaffakiyetler diliyorum. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de bu tür saldırılar davetçilerin gayretini fazlalaştırmış, bundan sonra da fazlalaştıracaktır inşallah.

“Seni şehit edenler de rezil olacaklardır”

Sacid kardeşim! Namaz üzerinde, Rabbinin huzurunda, rükûda iken katledilmenle inşaallah sen Rabbinin cennetine gideceksin, seni katledenler ve onların arkasında duranlar ise cehennemi boylayacaklardır. Geçmişte kardeşlerini şehit edenler ve onların arkasındakiler rezil oldukları gibi seni şehit edenler de rezil olacaklardır inşallah.

Kur’an-ı Kerim’e saldırılara karşı Müslümanlara çağrı!

Bu vesile ile Kur’an–ı Kerim ve İslami değerlere hakaret edenlerle ilgili de bir çağrıda bulunmak istiyoruz. İslam’a ve Müslümanlara yapılan hakaret ve saldırılara karşı tüm Müslümanlar tek yürek ve tek ses olmalı, izzetli duruş sergilemeleri için devlet idarecilerini zorlamalıdırlar. İdarecilerin, İslam’a ve Müslümanlara karşı yapılan saldırılara karşı kınama mesajları yayınlamalarıyla yetinilmemeli, somut adımlar atmaları için zorlanmalıdırlar.

Hasbunallah ve ni’mel vekil ni’mel Mevla ve ni’men nasir.

Kardeşiniz Edip Gümüş”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.