DOLAR
32,5106
EURO
34,9119
ALTIN
2.421,46
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Advert

Bismil Umut Kervanı, Miraç Kandili münasebetiyle birçok aileye yardım ulaştırdı

Bismil Umut Kervanı, Miraç Kandili münasebetiyle birçok aileye yardım ulaştırdı
27.02.2022 21:50
709
A+
A-

Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetleri yürüten Umut Kervanı, Miraç Kandili vesilesiyle Bismil’de ihtiyaç sahibi onlarca aileye gıda kolisi ve kırmızı et yardımda bulundu.

Yoksul ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Bismil Umut Kervanı, Miraç Kandili dolayısıyla ilçede bulunan onlarca muhtaç ve yetim aileye gıda kolisi ve kırmızı et götürerek yüzlerini güldürdü.

Tüm İslam ümmetinin Miraç Kandili’ni tebrik ettiklerini belirten Bismil Umut Kervanı Temsilcisi Mehmet Akdoğan, hayır sahiplerinin sunmuş oldukları desteklerden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Yapılan yardımlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Akdoğan, üç aylarda yapılan yardımların ecirlerini hatırlatarak hayırseverlerin bu mübarek ayları fırsat bilmeleri gerektiğini söyledi.

Yardım yapılan fakir ve muhtaç aileler, bu mübarek günde kendilerini unutmayan Umut Kervanı ve hayır severlere teşekkür etti.

“Yardıma muhtaç birçok aile var”

Üç ayların hayır ve hasenatın artırıldığı mübarek aylar olduğunu söyleyen Akdoğan, şöyle konuştu; “Mübarek Ramazan ayı yaklaşmaktadır. İlçemizde yardıma muhtaç birçok aile var. Bu ailelerimize gıda kolisi dağıtabilmemiz için bütün hayırseverlere çağrımız; bizden yardımlarını esirgemeyerek destek olmalarını istiyoruz. Bize gelen yardım kolilerimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.”

Yetim ve muhtaçlara umut olmalarına vesile olan hayırseverlere teşekkür eden Akdoğan, “Üç ayların bereketinden, manevi atmosferinden istifade etmek için bir ekmek bağışlamak suretiyle de olsa tüm halkımızı kendi eliyle muhtaçlara ulaştırmak suretiyle veya bizim aracılığımızla yetim ve muhtaçlara ulaştırmak şeklinde bu iyilik kervanına katkı sunmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.