DOLAR
32,4984
EURO
34,5801
ALTIN
2.476,75
BIST
9.557,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
28°C
Diyarbakır
28°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
26°C
Advert

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı Bismil’de Kur’an Kursu Öğreticileriyle Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı Bismil’de Kur’an Kursu Öğreticileriyle Bir Araya Geldi
17.03.2022 10:14 | Son Güncellenme: 17.03.2022 16:03
827
A+
A-

Bismil İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğiyle, müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen Kur’an Kursları Öğreticileri istişare toplantısına katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı Hazro, Çınar, Silvan ve Bismil İlçe Müftülüğünde görevli Kur’an Kursu öğreticileri ile bir araya geldi.

Kur’an Kursları Öğreticileri İstişare Toplantısı

Merkez Kurtuluş İmam Hatibi Rıza Akdemir

İl Müftü Vekili Mahmut Yıldızbaş, İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı, Çınar Müftüsü Ferit Bilgin, Hazro Müftüsü Sait Ocak ve müftülük personeli katıldığı toplantı, Merkez Kurtuluş İmam Hatibi Rıza Akdemir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı.

Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı

İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ‘un yaptığı selamlama konuşmasının ardından programda Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı Kur’an Kursu öğreticilerine Din Hizmetlerinde gönüllülük konulu bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada DİB Başkan Yardımcısı Martı:

“Cenab-ı Hakk’ın inancını en güzel şekilde öğretmeyi amaçlamaktayız. Birbirimize ve adımlarımızın çok büyük hidayetlere sebep olacağına inanmalıyız. Affedici, cömert, hata örten ve en güzel dille uyaran olmalıyız. Birbirimizi ezerek, çiğneyerek var olunmaz.” diye konuştu.

Toplumun en ücra köşelerine kadar ulaşabilen ve verdiği mesajları gözlemleyebilme şansına sahip Kur’an Kursu öğretilerinin model olma misyonuna vurgu yapan Martı:

‘’Görevimizi ülfet, muhabbet ve samimiyetle yapma gayreti içerisinde olmalı kendimizi daima güncellemeliyiz’’ dedi.

Program sonunda DİB Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı’ya ilçe Müftüsü Ahmet Durmuş tarafından günün anısına binaen hediye takdiminde bulunulurken katılımcılara da kitap hediye edildi

Bismil ajans olarak, Bismil ilçe müftülüğüne iadeyi ziyaret ettik. Ziyarette ilgi ve alakalarından dolayı Müftü Ahmet Durmuş’a teşekkür ederiz.

Bismil Ajans Olarak, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş’a ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.