DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
26°C
Diyarbakır
26°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Advert

Bismil’de Siyer Yarışması’nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Bismil’de Siyer Yarışması’nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi
31.03.2022 11:29 | Son Güncellenme: 31.03.2022 15:06
694
A+
A-

​Peygamber Sevdalıları tarafından “O’nu Oku O’nu Yaşa” temasıyla düzenlenen Siyer Yarışması’nda Bismil’de dereceye girenler ödüllendirildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Bismil İlçe Başkanı Fuat Ayaş, Siyer Yarışması’nda dereceye giren 10 öğrencinin okullarına giderek okul yönetimi ve öğretmenlerle birlikte öğrencilere ödüllerini takdim etti.

 

Türkiye genelinde “O’nu Oku O’nu Yaşa” temasıyla düzenlenen Siyer Yarışmasın‘da Bismil’de derece aldı. Peygamber Sevdalıları İlçe Başkanı Ayaş:

“Bu katılım, başarıyı da beraberinde getirdi. 10 öğrencimiz dereceye girdi. Biz de dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek için okullarına gelerek okul yönetimi ve öğretmenlerimizle birlikte takdim ettik. Bir bilgisayar, bir tablet, iki akıllı bileklik, üç satranç takımı, bir uçurtma, bir futbol topu, bir başörtüsü, verdik. Böylesi başarılı öğrenciler yetiştiren başta ailelere ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca yarışma boyunca ve sonrasında bize destek olan Bismil Kaymakamımıza, İlçe Müftülüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sahada bizimle beraber olan okul idaresi ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.