DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Advert

HÜDAPAR Bismil Belediye Başkan adayı Ali Bilmez , Bismil 21 Spor Takımını ziyaret etti

HÜDAPAR Bismil Belediye Başkan adayı Ali Bilmez , Bismil 21 Spor Takımını ziyaret etti

HÜDAPAR Bismil Belediye Başkan Adayı Sayın Ali Bilmez , Çermik spor Maçına hazırlanan  Bismil 21 spor  Futbolcularını  ve Teknik Ekibini  Ziyaret ederek Başarılar diledi.

HÜDAPAR Bismil Belediye Başkan Adayı Ali BİLMEZ Bismil 21 Spor  Futbolcularına ve Teknik ekibine Çermikspor Maçında Başarılar Dileyip Sözlerine Şöyle Devam etti “Bismil’de gençlik olabildiğince özünden uzaklaşıyor.  Değerlerine yabancı oluyor. Sizlerde bunun farkındasınız.  Şu an Bismil`de bulunan spor kulüplerinin tamamının bir kadrosu var. Bu kadroların tamamı gençlerden oluşuyor. Sizler gençlerle birlikte hareket ediyorsunuz. Bundan dolayı Sizleri ziyaret etmek  istedik.  Aynı şekilde spor kulüplerimizin yaşadığı sorun ve sıkıntılar nelerse, onları öğrenmek istedik. Bu sorun ve sıkıntılarınızı  not alarak, İnşallah Bu Stada Millet vekillerimizi’de getireceğiz Sorun ve sıkıntıları birlikte çözeceğiz Bismil İlçe Stadyumunun Sorunlarını mecliste dile getireceğiz  Allah`ın izniyle. Bizler istiyoruz ki gençlerimiz bu gururla birlikte bizim övünç kaynağımız olsunlar. Gençlerimizin güzelleşmesi ve iyileşmesi Bismil`e çok güzel katkısı olacak. Bu gençler Bismil`e yabancı olmayacak. Spor kulüpleri içinde, futbol hayatında başarılı gençlerimiz çıkacaktır. Bu gençlerimiz yetişirken Bismil’in değerleri ile birlikte yetişsin istiyoruz. Bismil`in değerlerini taşısın istiyoruz. Bismil`in değerlerini taşıyarak büyük futbol takımlarında oynayacak olan Bismil`in gençleri bizim övünç kaynağımız olacaktır.
 Başkan Bilmez, gençlerimiz bilinçli veya bilinçsiz değiştirilmek istendiğini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü;
“Gençlerimiz bu değerleri ile birlikte futbolda yer alırlar ise hem maddi hem manevi olarak Bismil kazanacaktır.”
“Gençlerimizi İslami değerlerden uzaklaştırılmak istiyorlar. Ahlaki konuda tahribata uğratılarak sadece ve sadece dünya üzeri şekillenmesini istiyorlar. Ahiret boyutu öteleniyor ve geri planda bırakılıyor. Evet biz futbolumuzu oynayacağız ve en başarılı olmak için gayret göstereceğiz. Ancak değerlerimizden de uzaklaşmamamız gerekiyor. Bu değerlerden uzaklaştıkça hepimizin canının yandığına inanıyorum.  Gençlerimiz bu değerleri ile birlikte futbolda yer alırlar ise hem maddi hem manevi olarak Bismil kazanacaktır. Sizlere teşekkür ediyorum .” dedi

Belediye Başkan adayı Ali Bilmez Bismil 21 Spor Futbolcularına Tatlı ikram etti , çermik maçında başarılar dileyip moral pozu vererek hatıra Fotoğrafı çektiler.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.