DOLAR
32,4661
EURO
34,7174
ALTIN
2.436,60
BIST
9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Advert

Yeniden Refah Partisi’nden Bismil Kanaat Önderleri Derneğine ziyaret

Yeniden Refah Partisi’nden Bismil Kanaat Önderleri Derneğine ziyaret
23.11.2021 18:21
801
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Doğan Bekin, Diyarbakır İl Başkanı Yaşar Aslan, İl Başkan Yardımcısı Nurullah Yiğit, Medya ve Tanıtım Başkanı Nesrettin Çetiner, Kayapınar İlçe Başkanı Arif Cengiz, Bismil İlçe Başkanı Ali Ayhan ve beraberindeki heyetle Bismil Kanaat Önderleri Derneğini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Hasan Vural, Başkan yardımcıları ve üyeler misafirleri dernek binasında karşıladı. Başkan Vural ile Yeniden Refah Partisi heyeti bir süre sohbet ettiler. Vural ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bekin ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vural” Bismil Kanaat Önderleri Derneğinin yönetimi ve üyeleri ilçe halkı tarafından tanınan ve benimsenen kişilerden oluşuyor. Bizim bu derneği kurmamızın Birinci amacı; halkımızın içinde olan kan davaları, küskünlükler, alacak verecek davaları ve husumetli aileleri bir araya getirip orta bir yol bularak onları barıştırmaktır. Derneğimizin içinde iki tane barış komisyonu var bu barış komisyonları tüm yönetimi ve üyeleriyle beraber davalara girip husumetli aileleri barıştırmak için mücadele vermekte ve şükürler olsun ki Tamamına Yakınını Barış İle Sonuçlandırmaktadır. Derneğimiz kurulduğu günden şimdiye kadar geçen sürede yüzlerce husumetli aileyi barıştırmıştır. Biz bu çalışmayı ne bir menfaat nede bir siyasi parti için yapıyoruz sadece Allah rızası için Halka Hizmet etmek için bu yola girdik. Bundan dolayı yaptığımız çalışmalarımız bizleri çok mutlu ettiği gibi, Halkımız arasındaki husumetlerin bitirilmesi, daha büyük olayların meydana gelmesinin önlenmesi neticesinde İnsanlarımızın huzur içerisinde, kardeşçe yaşamlarını idame etmelerinin mutluluğu içindeyiz. “Dedi.

Böyle bir derneğin kurulması ve güzel çalışmalar yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Doğan Bekin” Bismil kanat önderleri derneği Başta Diyarbakır ve Türkiye’nin tüm il ve ilçeleri için güzel bir örnektir. Sizin yaptığınız çalışmalar Türkiye’de çok az sayılı yerde yapılmaktadır. Burada değerli insanları bir arada böyle güzel bir çalışma için bir arada görmem beni hem umutlandırdı hem de çok sevindirdi. Türkiye’nin bir gerçeğidir maalesef üzülerek söylüyoruz özelikle alacak verecek ve tarla meselelere çözümü için mahkeme yoluyla uzun yıllar alıyor. Sizin yaptığınız bu çalışmalar ile hem davaları kısa bir yolda çözüme Kavuşturmuş, hem de mahkemelerin yükünü hafifletmiş, olayların daha fazla büyümesinin önüne geçmiş oluyorsunuz. Bizim Temennimiz; Böyle dernekler çoğalması, insanlar mahkemelere gitmeden, uzun yılları beklemeden orta bir yol bulup insanları mağdur etmeden davaları barış içinde mutlu sonla bitirmeleridir; İfadelerini kulandı.Böyle bir derneğin kurulması ve güzel çalışmalar yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Doğan Bekin” Bismil kanat önderleri derneği Başta Diyarbakır ve Türkiye’nin tüm il ve ilçeleri için güzel bir örnektir. Sizin yaptığınız çalışmalar Türkiye’de çok az sayılı yerde yapılmaktadır. Burada değerli insanları bir arada böyle güzel bir çalışma için bir arada görmem beni hem umutlandırdı hem de çok sevindirdi. Türkiye’nin bir gerçeğidir maalesef üzülerek söylüyoruz özelikle alacak verecek ve tarla meselelere çözümü için mahkeme yoluyla uzun yıllar alıyor. Sizin yaptığınız bu çalışmalar ile hem davaları kısa bir yolda çözüme Kavuşturmuş, hem de mahkemelerin yükünü hafifletmiş, olayların daha fazla büyümesinin önüne geçmiş oluyorsunuz. Bizim Temennimiz; Böyle dernekler çoğalması, insanlar mahkemelere gitmeden, uzun yılları beklemeden orta bir yol bulup insanları mağdur etmeden davaları barış içinde mutlu sonla bitirmeleridir; İfadelerini kulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.