DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Advert

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne EMITT Fuarı’nda ödül

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne EMITT Fuarı’nda ödül
11.02.2022 10:01 | Son Güncellenme: 11.02.2022 12:19
813
A+
A-

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 25’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) “Destinasyonlar Dalında Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant” ödülünü aldı.

Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, ülkenin en büyük, dünyanın ise en büyük 5. turizm fuarı EMITT fuarında tanıtılıyor.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda katılımın sağlandığı turizm ve seyahat fuarına, Sur Belediyesi, Eğil Belediyesi, TÜRSAB Güneydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile turizm ve seyahat alanında faaliyet gösteren işletmeler katıldı.

Fuar da yoğun ilgi gören Diyarbakır standını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Firuz Barbaros Bağlıkaya da ziyaret etti. Ersoy ve Bağlıkaya, stantta sergilenen ürünleri inceledi.

En iyi stant ödülü

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen fuarda, Diyarbakır’ın tanıtımı için 207 metrekare alan üzerine gerçeğine uygun olarak ölçeklendirilip iki katlı olarak inşa edilen Keçi Burcu şeklindeki stantta gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır standı Fuar Yönetimi tarafından “Destinasyonlar Dalında Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant” ödülüne layık görüldü.

Vali Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada, medeniyetler Şehri Diyarbakır’ı gastronomisi, tarihi ve kültürüyle 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tüm dünyaya tanıttıklarını belirterek “İnsanlığın yeryüzü serüvenini öğrenmek için sizleri medeniyetin anavatanı Diyarbakır’ımıza bekliyoruz. Kerem ke.” ifadelerini kullandı. (İLKHA) 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.