DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Advert

Tepe ADEM’de Kur’an’a Geçiş Töreni Düzenlendi

Tepe ADEM’de Kur’an’a Geçiş Töreni Düzenlendi
27.03.2022 23:06
962
A+
A-
Tepe Aile Destek Merkezinde (ADEM) düzenlenen Kur’ana geçiş törenine katılan ilçe Müftüsü Ahmet Durmuş ‘’Çocuklarımızı manevi değerlerimizi yaşatan nesiller olarak görmek bizim en büyük duamızdır dedi.
Tepe Aile Destek Merkezinde Kuran-ı Kerim hocası Saadet Bayram tarafından organize edilen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin İçer ve ADEM öğretmenlerinin de katıldığı Kuran’a Geçiş Töreni düzenlendi. Dinin ve milli değerlerin öğretilmesi amacıyla İlçe Müftülüğümüz tarafından ADEM bünyesinde açılan Kur’an Kursunda 12’si kız toplam 13 öğrenci Kur’ana geçerek taçlarını giydiler.
Çocuklar tarafından Kur’anı Kerim ve ilahilerin okunduğu törene katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Müftü Durmuş ’’Böylesine hayırlı bir hadiseye şahitlik etmek beni ziyadesiyle mutlu etti. Hayal ettiğimiz bu güzel tabloyu bize yaşatan hocamızı, öğrencilerimizi ve çocuklarımızın anne-babalarını gönülden tebrik ediyorum. Şimdi güzel bir şekilde Kuran’ı tilavet etmeyi öğrenen yavrularımız, yarın inşallah bu okuduklarını en güzel şekilde yaşayan ve yaşatan bir nesil olarak ülkemizde fayda sağlayacaklardır. Bizlere ADEM bünyesinde Kur’an Kursu açma fırsatı veren başta Kaymakamımız Enver Hakan Zengince bey olmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürümüz Metin İçer Bey’e ve Tepe ADEM koordinatörümüz Lale Belkıs hanıma çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Tören İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ve SYDV Müdürü Metin İçer tarafından öğrencilere hediye verilmesi ile son buldu.
 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.