DOLAR
32,3455
EURO
35,1151
ALTIN
2.310,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Advert

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi (VİDEO)

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi (VİDEO)
29.05.2022 20:00 | Son Güncellenme: 30.05.2022 01:07
800
A+
A-

Diyarbakır İl Başkanlığı 2. Olağan Kongrede yapılan oylama sonucu Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına Ali Erdem seçilip, güven tazeledi. Kongrede, Erdem kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Düzenlenen kongreye, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel  Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sacit Günbey, Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem, HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanı Ecz. Faruk Dinç, Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Başkanı M. Ali Ayhan, HÜDAPAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve pek çok delege ve çok sayıda STK üyeleri katıldı.

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali Erdem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan

Merkez Yenişehir ilçesindeki bir düğün salonunda partisinin Diyarbakır İl Başkanlığınca gerçekleştirilen 2. Olağan Kongresi’nde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Diyarbakır’ın birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ifade eden Erbakan,

“Diyarbakır Anadolu’nun İslam’a açılan kapısı olmuştur. Diyarbakır kıyamete kadar İslam toprağı olacaktır. İslam kardeşliğinin, ümmet kardeşliğinin ana merkezi olacaktır.” diye konuştu.

Merhum Necmettin Erbakan’ın, “Türk ile Kürdü ayırırsan ortada ne Türk kalır ne de Kürt kalır. Ama Türk ile Kürt bir olursa karşısında ne Amerika ne de İsrail durabilir.” sözünü hatırlatan Erbakan, bugün de aynı sözleri söylediklerini belirtti.

Erbakan, “Kendisiyle aynı anlayışa aynı zihniyete sahip Yeniden Refah Partisi olarak bölge insanını bölge halkını kucaklıyoruz. Diyarbakır bundan böyle bugün olduğu gibi, çatışmanın, ayrışmanın, bölünmenin, parçalanmanın, kutuplaşmanın değil, birlik ve beraberliğin İslam, ümmet kardeşliğinin merkezi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Üretim, istihdam ve ihracat odaklı bir ekonomi modeli uygulanacak”

Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiklerinde ilk işlerinin “Milli Kaynak Paketleri” kitabındaki belirtilen adımları uygulamak olduğunu dile getiren Erbakan, kaynakları millete aktaracaklarını belirtti.

Erbakan, şunları kaydetti:

“Üretim, istihdam ve ihracat odaklı bir ekonomi modeli uygulanacak. Dar gelirli milyonların işçi, memur, emekli, küçük esnaf ve çiftçinin alım gücünü, refah seviyesini artıracak adımları atacağız. 81 ilimizde 681 proje kitabımız hazır. Hangi ilde hangi tesis kurulacak, nasıl istihdam sağlanacak, nasıl üretim yapılacak bunların hepsinin projeleri mevcut. Hepsinden de önemlisi bu projeleri, kaynakları hayata geçirecek milli görüş kadrolarımız hazır. İstihdam sağlayacağız. En düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getireceğiz. Engeli maaşını asgari ücret seviyesine getireceğiz.

Yeniden Refah Partisi Bismil İlçe Başkanı M. Ali Ayhan ve HÜDAPAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.