DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Hafif Yağmurlu
23°C
Diyarbakır
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Advert

Bismil’de Yunuslar Göreve Dualarla Başladı (Video)

Bismil’de Yunuslar Göreve Dualarla Başladı (Video)
08.07.2022 11:00 | Son Güncellenme: 08.07.2022 19:40
562
A+
A-

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği düzenlenen törenle göreve başladı.

HABERİN VİDEOSU 🔽

Bismil halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak adına kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği Personeli, Bismil Kaymakamı Enver Hakan ZENGİNCE ve İlçe Protokolünün yer aldığı törenin ardından ilk görevlerine dualarla uğurlandı.

 

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği düzenlenen törenle göreve başladı.  HABERİN VİDEOSU 🔽

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği düzenlenen törenle göreve başladı

Yeni kurulan birim personelleriyle sohbet edip ekipmanlar hakkında bilgi alan Bismil Kaymakamı Enver Hakan ZENGİNCE;” İlk ve en önemli vazifenin vatandaşın güvenliğinin sağlanmasıdır. İkinci en büyük vazife güvenliği sağlanan vatandaşın huzurunun sağlanması. Bütün kaygılardan uzak bir şekilde bir insanın kendi yaşam düşüncesinde ve kendi hayatıyla ilgili beklentisine uygun bir şekilde o duygu ve düşüncesiyle yaşama imkanının o insana tanınmasıdır. “Dedi.
Güvenlik ve huzurun temininde en önemli görevi Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün üstlendiğini vurgulayan Bismil Kaymakamı Enver Hakan ZENGİNCE;” İşte bu birimlerimizin uzantısı olarak İlçe Emniyet Müdürlüğümüz; gerçekten Sayın Müdürümüzün de yönetimiyle bir yıldır ve daha önceki yılları da içerisine alarak vatandaşımızın hem güvenliği hem huzuru hem de bilinen ve önlerine çıkan suçlarla mücadelede etkili bir şekilde vazifede rol alıyor. Bu hem Bismil’in asayişi için hem bölgemizin asayişi için hem de bu bölgede yaşayan insanların hayatlarına uygun bir biçimde yaşamaları için çok önemli bir vazife. Diğer birimlerimizin yanında yeni eklenen birimimizin de İlçemizin güvenliğine, huzuruna ciddi manada katkıda bulunacağına, vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracağına, insani ilişkilerde ve toplumsal münasebetlerde ciddi bir huzur ve rahatlık getireceğine inanıyoruz. Müdür Bey’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Huzurlu bir şekilde her türlü tehlikeden uzak hayırlı bir görev yapmalarının nasip olmasını diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği düzenlenen törenle göreve başladı. 

Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polislik Büro Amirliği düzenlenen törenle göreve başladı. 

Halk nazarında “Yunuslar” olarak bilinen Motosikletli Polislik Büro Amirliği görevlileri düzenlenen tören akabinde marş basıp göreve başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.