DOLAR
32,3660
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Advert

Tepe İmam Hatip Ortaokulu Türkiye finaline gidiyor

Tepe İmam Hatip Ortaokulu Türkiye finaline gidiyor
02.05.2023 16:00
394
A+
A-

Bismil Tepe Mahallesi Tepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İl düzeyinde yapılan badminton müsabakada birinci olarak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Birimi bünyesinde Nisan ayında başlayan Badminton Müsabakalarına Bismil ve Diyarbakır genelinde birçok öğrenci grubu katıldı.

İl birincisi olarak Diyarbakır’ı temsilen Bölge müsabakalarının yapılacağı Bingöl’e giden minik sporcular 29 Nisan 1 Mayıs tarihleri arasında 10 İl’i temsil eden 24 takımla yapılacak müsabakaya katıldı.

Okul Müdürü Necmi Güktekin’in çabaları ile kısıtlı imkanlara rağmen badminton sahasının hazırlanmasının ardından özverili çalışmalar sonucu, yetenekli öğrenciler köy okulundan tespit edilerek Türkiye finallerine katılmaları sağlandı.
Yapılan Bölge finalleri müsabakalarında Diyarbakır’ı il düzeyinde temsilen katılan Tepe İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri bölge şampiyonasında büyük başarı elde etti.

Yirmi dört takımın yirmi ikisini mağlup eden Bismil Tepe İmam Hatip Ortaokulu bölge ikincisi olarak yapılacak olan Türkiye Finalleri şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Necmi Gültekin, özverisi ve başarıları ile dikkat çekiyor

Tepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Necmi Gültekin, köy öğrencilerine verdiği destekle beraber, eğitim, spor, sanat, kültür gibi alanlarda öğrencilerin başarılı olması için gerekli altyapıyı ve teknik desteği sağlıyor.


Daha önce resim alanında da bölge ikinciliği olan okul aynı zamanda 1 yılda 17 öğrencinin bursluluk sınavını kazanma başarısıyla da dikkat çekmişti. Birçok alanda önemli başarılara imza atan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Necmi Gültekin, sadece akademi alanında değil, spor, sanat, kültür alanlarında da yetenekli öğrencilerin önlerini açarak gerekli desteği sağlıyor.
Müsabakaya giden öğrencilere eşlik eden ve müsabaka boyunca onları yalnız bırakmayan Okul Müdürü Necmi Gültekin öğrencilerinin başarısından gurur duyduğunu ifade etti.

Gültekin; eğitim sadece sınıflarda yapılan sözlü anlatımlardan ve öğrencilere verilen teorik bilgilerden ibaret değildir.

Bir öğrencinin öncelikle kendisine sonrasında ailesine ve milletine faydalı olmasının yolları pek çoktur. Bu yollardan biri de spordur. Bizler buraya diğer tüm yarışmacılar gibi başarı elde etmek için geldik. Öğrencilerimizin gayretleri ve öğretmenlerimizin destekleri ile ikinci olarak Türkiye Finallerine girmeye hak kazandık. Öğrencilerimiz sadece bu sporu yapmakla kalmadılar aynı zamanda eğitim ve birikimlerine yeni ufuklar kattılar. Öncelikle bu başarıyı elde eden öğrencilerime ve onların başarısının vesilesi olan öğretmen arkadaşım Mithat Koç’a Bu yarışmaya katılan tüm yarışmacı öğrencilerimize onların yanında olan ve destekleyen aile ve öğretmenlerine ve bizleri ağırlayan kıymetli Bingöl’e teşekkür ederiz.

Tepe İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdür Necmi Gültekin

Bismil Tepe İHO Beden eğitimi Öğretmeni Mithat Koç: antrenör.

Başarılı öğrenciler

Asyanur Çelik

Hiranur Akgül

Hayrünnisa Akgül

Simanur Özer

Hiranur Akgül

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.