DOLAR
32,3341
EURO
35,0774
ALTIN
2.308,07
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
21°C
Diyarbakır
21°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Advert

Diyarbakır’da İhtiyaç Sahibi Aileler Yararına Kurulan Kermes Devam Ediyor

Diyarbakır’da İhtiyaç Sahibi Aileler Yararına Kurulan Kermes Devam Ediyor
03.10.2022 17:54
397
A+
A-

Diyarbakır Umut Kervanı tarafından hafta sonu 15 Temmuz Şehitler Parkında kurulan hayır kermesi 7 Ekim cuma gününe kadar devam edecek.

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik yurt içi ve yurt dışında yardım faaliyetlerinde bulunan Umut Kervanı, Diyarbakır’da muhtaç ve kimsesizler yararına kermes açtı.

Hafta sonu itibariyle merkez Kayapınar ilçesi 15 Temmuz Şehitler Parkında (Park Orman) kurulan ve tüm geliri ihtiyaç sahibi ailelere finanse edilecek olan kermesin 7 ekim Cuma gününe kadar devam ettirilmesi planlanıyor.

Kadın ve erkek görevlilerin olduğu stantlarda giyim, ayakkabı, el işi ürünleri, gıda, yemek ve tatlı gibi birçok alanda çeşitlilik bulundurulurken öğle vakitlerinde yemek isteyen işyerlerine de paket servisi yapılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Diyarbakır Umut Kervanı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, açtıkları kermesin cuma gününe kadar devam edeceğini söyledi.

“Kermesin tüm geliri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacak”

Olgun, “1 Ekim cumartesi günü itibariyle standımızı kurmuş bulunmaktayız. Kermesimiz 7 ekime kadar devam edecek olup giyimden kırtasiyeye, gıdadan el ürünlerine ve ayakkabıya kadar birçok alanda stantlarımız mevcuttur. Katkıda bulunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

HÜDA PAR Gençlik Kolları tarafından park alanında düzenlenen Kudüs’ün Fethi etkinliğinde stantlarında oluşan yoğun ilgiye değinen Olgun, “Kardeşlerimiz yemekleri paketleyip esnaflarımıza göndermektedir ve bu şekilde esnaflarımızın da katkısını almış oluyoruz. Dün hem pazar günü hem de Kudüs’ün fethi münasebetiyle düzenlenen etkinlikten dolayı kermesimize yoğun bir rağbet oldu. Havanın sıcak olduğu saatlerde durgunluk olsa da serin havalarda yani ikindi sonrası yoğun bir rağbet oluşuyor.” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkürlerini ileten Olgun, “Bilindiği üzere buradan elde edilen gelirler ihtiyaç sahibi aileler yararına kullanılmaktadır. Fakir ve kimsesizlere yönelik her ay düzenli yardımlarımız vardır. Yaptığımız çalışmalara bu kermesimizi de ilave olarak eklemeyi planlıyoruz. Rabbim katkı sunan tüm kardeşlerimizde razı olsun.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.