DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
26°C
Diyarbakır
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Advert

HÜDA PAR – AK Parti görüşmesi sona erdi! Kurtulmuş ve Yapıcıoğlu’ndan önemli açıklamalar!

HÜDA PAR – AK Parti görüşmesi sona erdi! Kurtulmuş ve Yapıcıoğlu’ndan önemli açıklamalar!
A+
A-

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Toplantının ardından basın açıklaması yapıldı.

AK Parti Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş ile Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, HÜDA PAR Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı. 

Numan Kurtulmuş’un açıklamalarından öne çıkanlar;

Bu iadeyi ziyarettir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına destek açıklamaları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Pazarlıktan ziyade ortak ilkeler etrafında konuşuyoruz. Önümüzdeki günlerde netleştiğinde sizlerle paylaşılacak. 

İlk gündemimiz yaraların sarılması. Milletimiz can derdinde. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Müzakerelerden milletimizin hayrına olumlu sonuçlar çıkacağını düşünüyorum. 

Zekeriya Yapıcıoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar;

Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihli depremde yaklaşık 50 bine yakın  insanımızı kaybettik. 10 vilayette ciddi yıkımlar var. Çevremizde devam eden  savaşlar var. Memleket zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğu, bu ateşten çıkmak için çok dikkatli olunması gerektiğini herkes biliyor. Ama maalesef geldiğimiz aşamada son bir kaç gündür olayın çok farklı bir yere çekildiğini görüyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur ittifakına katılım yönünde bir teklif aldık ancak deprem nedeniyle görüşmelerimize ara verildi. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili tavrımızı zaten açıkladık. Parlamento seçimlerinde birlikte hareket etme prensip olarak noktasında bir sıkıntı yok ancak detaylarda henüz  bir netleşme yok. Netleşirse kamuoyuyla paylaşırız. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.