DOLAR
32,3578
EURO
35,0024
ALTIN
2.326,06
BIST
9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Advert

Batmanlılardan milletvekili adaylarına coşkulu karşılama

Batmanlılardan milletvekili adaylarına coşkulu karşılama
A+
A-

AK Parti Batman milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Serkan Ramanlı,  Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç , havayoluyla geldikleri memleketleri Batman’da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyuyla karşılandı.

Binlerce partili ve vatandaşlar tarafından havaalanı önünde karşılanan milletvekili adayları, burada kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı. Halktan büyük bir ilgi gören adaylar, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı. Vatandaşların adayların konvoyuna sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü. Şehir turundan sonra milletvekili adayları, AK Parti İl Başkanlığına geçti.
Burada büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar, parti binasının önünde halka selamlama konuşması yaptı.
AK Parti listesinden Batman 2’nci sıra milletvekili adayı seçilen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, coşkulu halka kısa ama dikkat çekici bir konuşma yaparak önemli mesajlar verdi.


“AK Parti ile HÜDA PAR bayraklarının bir araya gelmesi çok önemli”
Batmanlıların birlik olmasının önemine vurgu yapan Ramanlı, “Allah birliğimizi daim eylesin. Bu görkemli manzarayı dalga dalga büyütmeyi bize nasip etsin inşallah. Hepinizle gurur duyuyoruz. Şeref duyuyoruz. İnşallah Mecliste de sizlere layık birer vekil olmaya gidiyoruz. Bugün bu meydanda AK Parti ile HÜDA PAR bayraklarının bir araya gelmesinin ne kadar önemli ve değerli olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz.” dedi.
Serkan Ramanlı “Bütün bir Batman şerefli ve azizdir”


Parçalanmadan, birliklerini bozmadan, vahdetlerini eritmeden zafere emin adımlarla yürüyeceklerini vurgulayan Ramanlı, “Hiçbirimizin diğerinden üstünlüğü yok. Köylüsü, işçisi, şehirlisi, kadını, erkeği, genci, yaşlısı, bütün bir Batman azizdir, bütün bir Batman şereflidir. Bütün bir Batman asildir. Ve bizler milletvekilleri adayı olarak bu asil milletin vekaletine talibiz. Kapı kapı dolaşacağız, fert fert görüşeceğiz ve ikna edip ikinci bir yüzyıla damgasını vuran bir Batman’ı inşallah bütün Türkiye’ye göstereceğiz.” diye konuştu.
“Em ê hêwin”
Hangi partiden olursa olsun bütün Batmanlıları kardeş bildiklerini ifade eden Ramanlı, şöyle devam etti:
“Sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Hangi partiden olursa olsun Batmanlıların hepsi kardeşlerimizdirler. Biz Batman’ın, bütün Batmanlıların vekaletine talibiz. Patiler çoktur, aşiretler çoktur, insanlar çoktur. Biz hepimiz kardeşiz. Biz hepimiz bacı kardeşiz. İstiyorum hepimiz elimizi kaldırıp şu sözü söyleyelim, ‘Em ê hêwin, em ê hêwin, em ê hêwin.”
“Zor görev üstlendik”


AK Parti listelerinden birinci sıra milletvekili adayı olan Ferhat Nasıroğlu da coşkulu kalabalığa yaptığı selamlama konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Şimdiye kadar gençlerimize her türlü desteği verdik. Ama şimdi daha zor bir görev üstlendik. Sizin vekâletinizi almak üzere geldik buraya. Bize bu vekâleti verecek misiniz? Bakın beş pırıl pırıl genç kardeşimizle beraberiz buradayız. Beş kardeşimizi Meclise gönderecek miyiz? Allah bizimle beraberdir. Batman için diyoruz.”
Daha sonra adaylar, partililerin yoğun ilgisi ile tebrikleri kabul etti.
Karşılama töreninde diğer milletvekili adayları da birer kısa selamlama konuşması yaptı.
Törene HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, AK Parti İl Başkanı A. Akif Gür, belediye başkanları, STK temsilcileri, partili yetkililer ve çok sayıda Batmanlı vatandaş katıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.