DOLAR
32,4582
EURO
34,9028
ALTIN
2.437,03
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Advert

HÜDA PAR milletvekillerinden Adana’daki saldırıya ilişkin açıklama

HÜDA PAR milletvekillerinden Adana’daki saldırıya ilişkin açıklama
22.07.2023 21:46
286
A+
A-

Adana’da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin’in şehid olduğu, İl Başkanı Salih Demir’in ise yaralandığı saldırıya ilişkin HÜDA PAR’ın 3 milletvekili, olayın derhal aydınlatılması çağrısında bulundu.

Olay, saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında meydana geldi.

Parti binasına giren iki kişi, namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin’e satırlı saldırı düzenledi.

Saldırıda ağır yaralanan Sacit Pişgin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Demir’in ise hastanede tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin şu ana kadar Adana 1951 doğumlu A.S isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

HÜDA PAR Milletvekilleri de Twitter hesaplarından saldırıya ilişkin paylaşımda bulundu.

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı: Adana İl Başkanlığı’mızın mescidinde gerçekleştirilen hain saldırıda il sekreterimiz Sacid Pişgin ruhunu Rahman’a teslim etmiştir. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Aynı saldırıda yaralanıp tedavi altına alınan İl Başkanımız Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. Saldırının arkasındaki güçler derhal açığa çıkarılmalı, hiçbir şey karanlıkta bırakılmamalıdır

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir: Adana il başkanımız ve il sekreterimize yapılan saldırı çok vahimdir. Partimizi hedef gösterenler ve ekran ekran gezerek algı yürütenlerin tamamı suç ortağıdır. Bütün suç örgütleri ile mücadelemiz devam edecek, bu memleketin huzura kavuşması için bir an bile durmayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

HÜDA PAR GİK üyesi ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç: Adana İl başkanımız Sayın Salih Demir’in, şehrin gençlerini uyuşturucu bataklığından kurtarma adına vermiş olduğu mücadele uyuşturucu baronlarını kahretmiştir. Er ya da geç katillerin arkasındaki gizli para baronları ve militarist aparatlar ortaya çıkacaktır. Hain saldırıda Şehid olan İl sekreterimiz Sacit Pişkin’e Allah’tan rahmet, yaralı olan Adana İl başkanımız Salih Demir’e acil şifalar diliyorum. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.