DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Advert

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Bismil’de Bir Dizi Ziyarette Bulundu

HÜDA PAR Batman Milletvekili  Serkan Ramanlı Bismil’de Bir Dizi Ziyarette Bulundu
14.09.2023 23:45 | Son Güncellenme: 14.09.2023 23:53
307
A+
A-

Diyarbakır Bismil İlçesinde Kurum, STK , Basın ve meslek odaları ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, halka hizmet etmek için Meclis tatilini bir fırsat bildiklerini belirterek, “Asıl vekillik millete hizmet etmektir.” dedi.

Diyarbakır Bismil İlçesinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan HÜDA PAR  Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince’yi makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakamlık makamındaki ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Ramanlı Bismil İlçesinin belli başlı sorunları ile ilgili Kaymakam Zengince ile istişarelerde bulundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’nın Kaymakam Zengince’ye yaptığı ziyarette ilçenin belli başlı sorunları konuşuldu. Ramanlı, Bismil İlçesinde; imar sorunu, organize sanayi’nin olmaması, araç muayene istasyonu sorunu, ek sanayi sitesinin açılması, hayvan kesim yeri mezbahane olmaması, düğünlerde silah sıkılması ve bunun için gerekli önlemlerin alınması, depremde evleri yıkılan vatandaşların mağduriyetleri gibi sorunlar ve vatandaşların taleplerini iletti. Kaymakam Zengince, ilçedeki sorunların ve eksikliklerin farkında olduklarını ve çözüm için çalıştıklarını belirtti.

Kaymakam Zengince nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Ramanlı’ya teşekkürlerini sundu. Ramanlı, ilgi ve alakasında ötürü ilçe Kaymakamı Enver Hakan Zengince’ye teşekkür etti.

 

Milletvekili Ramanlı’dan Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı’na ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı , Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur ve partililer tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Ak Parti İlçe Başkanlığında yapılan ziyarette gündeme ilişkin konular konuşuldu. Ak Parti İlçe Başkanı Veysel Yağmur ziyaretinden dolayı Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bismil ilçe müftülüğü’nü ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı , Bismil İlçe müftüsü Dr. Enver Polatoğlu tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı. Bismil İlçe Müftülüğünde  yapılan ziyarette gündeme ilişkin konular konuşuldu. Bismil İlçe müftüsü Dr. Enver Polatoğlu , ziyaretinden dolayı Milletvekili Ramanlı’ya teşekkür etti.

Bismil Kanaat Önderleri Derneği’ne ziyaret

Esnaf ziyaretinin ardından Bismil Kanaat Önderleri Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Serkan Ramanlı burada Kanaat Önderleri, ilçenin ileri gelenleri ve Kanaat Önderleri Derneği barış komisyonları ile bir araya geldi. Ramanlı ilçedeki sorun ve sıkıntılar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bismil Muhtarlar Derneği’ne ziyaret

 

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı Kanaat Önderleri Derneği’nde yapılan toplantının ardından Bismil Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Veysi Fidan tarafından karşılanan Ramanlı, Bismil ilçesinde merkez ve mahalle muhtarlarının talep, istek, şikayet ve önerilerini dinledi. Bismil’in sorunları ve eksiklikleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Bismil Haber Gazetesi’ni ziyaret

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve  Kuyumcular Derneğini Ziyaret Etti

 Ramanlı ve parti üyeleri yemekli toplantıda halk ile bir araya geldi

HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı Kanaat Önderleri Derneği ve Muhtarlar Derneği’nin ardından yemekli toplantıda halk ile bir araya geldi. Yapılan toplantıya, STK temsilcileri, muhtarlar, ilçenin farklı köy ve mahallelerinden halk katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Ramanlı, Bismil’in sorunlarının farkında olduklarını çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını, bu sorunları ilgili yerlere ileteceklerini belirtti.

Ramanlı; “sorunları çözemezsek de muhakkak sizlere dönüş yapacağız, belki elimizden gelmez, belki her sorunu çözemeyiz ama muhakkak size geri dönüş yapacağız, gelip dinledikten sonra size sırtımızı dönmeyeceğiz. Sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız, bakanlara, gerekirse sayın cumhurbaşkanına da ileteceğiz bu sorunları çözemezsek de sonuna kadar takipçisi olacağız ve her zaman sizin yanınızda olacağız” Dedi.

“Birbirimizi sevmek zorundayız”

Bugün toplumda yaşanan sorunların farkında olduklarını vurgulayan Ramanlı; “Bu sorunların çözümü için birbirimizi sevmemiz, birbirimize adavet değil muhabbet beslememiz gerekiyor, her şeyden önce birbirimizi sevmemiz gerekiyor, birbirimizden önce kendimizi sevmemiz gerekiyor, kendimizi sevmemiz için de Rabbimizi sevmemiz gerekiyor” İfadelerini kullandı.

 

Yaşanan 2023 seçimleri sürecine de değinen Ramanlı, seçimlerde bir ittifak yaptıklarını sistemin partileri ittifak yapmaya zorladığını belirterek şöyle konuştu; “Bir seçim dönemi yaşadık artık geçmişte kaldı. Seçim döneminde her aday, her siyasi parti kendi söylemlerini kullanır, kendi propagandasını yapar ancak artık bunlar geçmişte kaldı. Biz bütün halkın milletvekiliyiz sadece HÜDA PAR’ın değil toplumun tüm kesimlerinin temsilcisi ve sesi olmak istiyoruz” İfadelerini kullandı.

 “Tarım ürünlerine verilen düşük fiyatlar çiftçiyi mağdur ediyor”

Vatandaşlardan birisinin sorduğu soruyu yanıtlayan Ramanlı, TMO’nun verdiği fiyatların çok düşük olduğunu ve çiftçilerin mağdur edildiğini söyledi. Ramanlı verilen fiyatların ancak maliyetleri karşıladığını belirterek üstüne bir de TMO’nun randevu vermemesi nedeniyle çiftçinin nakliye ücreti ödemek zorunda kaldığını belirtti. Ramanlı; “özellikle mısır fiyatı çok düşük, devletin bu konuda çiftçiye hem prim hem de nakliye ücreti ödemesi gerekiyor. Mısır şu anda ancak maliyetleri karşılıyor hatta maliyetin dahi altında, serbest piyasada mısır fiyat ton başına 5100 lira. TMO randevusu alınamıyor, çiftçiler ürünlerini Mardin’e, Kızıltepe’ye hatta daha uzak yerlere götürmek zorunda kalıyor. Bizim bu konudaki önerimiz en azında çiftçinin mağduriyetini bir nebze de olsa giderilmesi için ton başına 1000 TL perim verilmesi ve nakliye ücretlerinin karşılanması. Bunu da gerekli mercilere ilettik, en yetkili mercilere de ileteceğiz inşallah” Dedi.

“DEDAŞ çiftçileri mağdur ediyor”

Bir başka vatandaşın sorduğu soruyu yanıtlayan Ramanlı DEDAŞ’ın kaçak kullanan ile kullanmayana aynı muameleyi yaptığını ve çiftçileri mağdur ettiğini belirterek şöyle konuştu; “Bir köyde, mahallede kaçak kullanan 2 3 kişi var ama herkes cezalandırılıyor. Kaçak kullanan ile kullanmayana aynı muamele yapılıyor. Batı’da çok büyük şirketler kaçak elektrik ile imalat yaparken burada kaçak kullanan kullanmayan çiftçiye, vatandaşa ağır cezalar kesiliyor. Kaçak kullanılmamalı kesinlikle evet ama DEDAŞ’ın da vicdanlı olması lazım, çifçileri vatandaşları mağdır etmemesi lazım”

“Bismil Diyarbakır yolu neden bitmiyor anlamış değilim”

 Muhtarlardan birisinin Batman – Bismil – Diyarbakır yolu ile ilgili sorduğu soruya cevap veren Ramanlı, “Kendimi bildim bileli bu yolda böyle çalışmalar var ama bir türlü bitmedi düzene girmedi. Biz de bundan dolayı mağdur oluyoruz. Batman’dan Bismil’e, Diyarbakır’a giderken bu yolu kullanıyoruz. Bu yolda çok kazalar oldu, vefat eden çok vatandaşlarımız oldu. Bu yolun bir an önce bitirilmesi ve düzene girmesi lazım bunu yetkililere ileteceğiz, elimizden geleni yapacağız ve sonuna kadar takipçisi olacağız” Dedi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı yemekli toplantının ardından salonda bulunanların tamamı ile tokalaştı ve uğurladı.

 

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Bismil Esnaflarını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi . Esnaflara Hayırlı ve Bereketi kazançlar diledi

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı , HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Esnafların ziyaretinden Sonra İlçede Vefat edenlerin taziyelerine katıldılar.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı , HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Esnafların ziyaretinden Sonra İlçede Vefat edenlerin taziyelerine katıldılar.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı , HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber Esnafların ziyaretinden Sonra İlçede Vefat edenlerin taziyelerine katıldılar.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.