DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Advert

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, partisinden ilçe belediye başkan aday adayı oldu

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, partisinden ilçe belediye başkan aday adayı oldu
20.12.2023 14:19
167
A+
A-

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde tanınan ve yıllardır geceli gündüzlü bir şekilde halkın sorunları ile ilgilenen HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, partisinden ilçe belediye başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Aynı zamanda Bismil Kanaat Önderleri Derneği Barış Komisyonu A Grubu Başkanı olan Bilmez, Bismil ilçesi başta olmak üzere şu ana dek bölgede yüzlerce husumet ve kan davasını barış ile sonlandırması ile tanınıyor. İlçede ve çevre köylerde halkın büyük bir çoğunluğu tarafından tanınan bir isim olan Bilmez, gece ve gündüz demeden halkın ve bölgenin sorunları ile ilgileniyor.

Ali Bilmez kimdir?

Ali Bilmez, 1964 yılında Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bağlı Akçayır Köyünde dünyaya geldi. Dönemin zorlu koşulları arasında ilkokulu bitiren Bilmez, babasının vefatının ardından erken yaşlarda iş hayatına atılmak zorunda kaldı. 1980’li yılların ardından Bismil ilçesine gelen Bilmez, uzun yıllar Bismil’de esnaflık yaptı. HÜDA PAR’ın kurulduğu 2012 yılının Aralık ayında ilçe başkanlığı görevine getirilen Bilmez, sonraki yıllarda girdiği kongrelerde alnının akıyla çıkarak güven tazeleyerek ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdürdü.

Bilmez, 20 Aralık 2023 tarihinde belediye başkan adaylığı için partisinin ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Bilmez, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Bismil’de birçok sorunu çözüme kavuşturdu

Aynı zamanda Bismil Kanaat Önderleri Derneği Barış Komisyonu A Grubu Başkanı olan Bilmez, Bismil ilçesi başta olmak üzere bölgede şu ana dek birçok husumeti ve sorunu çözüme kavuşturdu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.