DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Advert

Bismil Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda kermesten elde edilen gelir Gazze’ye bağışlandı

Bismil Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda kermesten elde edilen gelir Gazze’ye bağışlandı
A+
A-

Bismil İlçesinde Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda düzenlenen kermesten elde edilen gelir, Gazze’ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Bismil Temsilciliğine teslim edildi.

 

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından Gazze ve Filistin halkının yararına kermes düzenlendi.

 

Bismil İlçesinde Selahaddin-i Eyyubi İlkokulunda öğretmenler, öğrenciler ve veliler Filistin için el ele verdi.

Filistin’de zulüm gören çocuklar için kayıtsız kalmamak adına okulda yardım kampanyası düzenlendi.

Dün yapılan kermese öğretmenler ve veliler evlerinden yiyecekler getirerek destek oldu.

Okul Müdürü Ahmet Yıldırım, kermesten elde edilen gelirleri Filistin halkına ulaştırılmak üzere Bismil Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

 

Gazze’de büyük bir soykırımın yaşandığını belirten Okul Müdürü Ahmet Yıldırım Yıldırım, Gazze halkının su, ekmek, gıda ve ilaç gibi zorunlu gereksinimlere ulaşmakta zorluk çektiğini, okul olarak bir nebze de olsa Filistin halkına yardımcı olmak ve yaralarını sarmak için böyle bir kermes düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.

Yıldırım, “Bu kermesi düzenleyen okuldaki öğretmenlere, öğrencilere, destek sunan velilerimize ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum, hassasiyetlerinden dolayı onları kutluyorum. Yardımın Gazze’ye ulaştırılması konusunda öncü olan Bismil Umut Kervanı yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Öğretmen ve öğrencilerin Gazze için düzenlediği kermesin çok anlamlı olduğunu belirten Umut Kervanı Bismil Temsilcisi Mehmet Akdoğan, öğrencilere, ailelerine, öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

Akdoğan;

“Bismil Selahaddin-i Eyyubi İlkokulu öğrencileri ile idarecileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri parayı Gazze’ye verilmek üzere bize bağışladılar. İnşallah bizler de bu bağışı yerine ulaştıracağız. Yaptıkları bu anlamlı çalışmalarından dolayı Allah kendilerinden razı olsun. Gazze’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor, Gazze halkının yaralarını sarmak, onlara yardımcı olmak için yapılan bu tür etkinliklerin artarak devam etmesini diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.