DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Advert

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Bismil’de İftar Programına Katıldı (VİDEO)

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Bismil’de İftar Programına Katıldı (VİDEO)
08.04.2022 14:19
682
A+
A-

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bismil İlçesi Tepe Mahallesinde kendi parti üyeleri tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapıcıoğlu, Tepe Mahallesinde HÜDA PAR Bismil İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Emin Bal’ın iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.

İftar programından önce bir konuşma yapan Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, Ramazanın beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma demek olduğunu belirtti.

Yapıcıoğlu ”Tepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldik. Oruçlarımızı birlikte açtık. En güzel dualara birlikte amin dedik. Böylesine huzurlu bir ortamda halkımızla ile bir arada olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yapıcıoğlu ve beraberindekiler Tepe Mahallesi Merkez Camiinde Teravih namazı kıldıktan sonra, özel bir kıraathanede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Hane ziyaretleri kapsamında Genel Başkan Yapıcıoğlu, teravih namazından sonra, Tepe belde iken uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan H. Ahmet Çelebi’yi ziyaret etti. Tepe’li vatandaşların da misafir edildiği çelebi çırçır fabrikasının misafirhanesinde Hüda Par’ın gündeme dair değerlendirmelerini izah eden Yapıcıoğlu, sorulan soruları cevapladı.

Bismil Tepe Mahallesi’nde düzenlenen, İftar Programına HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç, GİK üyesi Yunus Emiroğlu, HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, Bismil İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.