DOLAR
32,5110
EURO
34,7894
ALTIN
2.425,06
BIST
9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Parçalı Bulutlu
31°C
Diyarbakır
31°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Advert

TÜGVA Bismil Temsilciliği Gönüllüleriyle Tanışma Etkinliği Düzenledi (VİDEO)

TÜGVA Bismil Temsilciliği Gönüllüleriyle Tanışma Etkinliği Düzenledi (VİDEO)
18.06.2022 22:54
735
A+
A-

TÜGVA Bismil İlçe Temsilciliğine Halil Yıldırım’ın gelmesiyle  Millet Bahçesinde TÜGVA gönüllüleriyle tanışma etkinliği düzenledi.

Türkiye Gençlik Vakfı Bismil İlçe Temsilciliğine atanan Halil Yıldırım, düzenlenen tanışma etkinliğinde yapacakları projelerden bahsetti. İlk projelerinin de TÜGVA gönüllüleriyle birlikte gelecek nesillere yaşanılır bir dünya bırakmak ve farkındalık oluşturmak için Millet Bahçesi ve Dicle Nehri çevre temizliği olacağını belirtti.

TÜGVA Bismil İlçe Temsilcisi Halil Yıldırım

”Türkiye Gençlik Vakfının amaçlarından bahsederek en büyük hedefinin Bismil’de Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamak olduğunun altını çizdi. En kısa sürede ilçemizdeki genç kardeşlerimize faydalı olacak.

Sorunlarını çözüme kavuşturabilecekleri bir merkezi inşallah en yakın zamanda faaliyete koyacağını belirterek, bugünkü etkinliğe katılan tüm Bismil halkına ve TÜGVA ailesine teşekkür etti. TÜGVA ailesi olarak daha güzel yarınlar için ve daha yaşanılır bir Bismil için  Genç gönüllüleriyle aynı çatı altında buluşmaya davet ettiğini yineleyerek çalışmalarının devam edeceğinin bilgisini verdi.

Etkinliğe Eğitim ve Proje Koordinatörü Hamdullah Demir ve Aile ve Kadın Politikalar Koordinatörü Amine Güven, kendi alanlarında düşündükleri ve yapmaya çalışacakları projeleri anlattı.

Etkinliğe Eğitim ve Proje Koordinatörü Hamdullah Demir

Etkinliğe Eğitim ve Proje Koordinatörü Hamdullah Demir:

”Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini daima geliştiren, kültürel birikime önem veren, yenilikçi ve nitelikli insan kıymetinin oluşumuna katkı sağlamaktır. ” diye konuştu.

Aile ve Kadın Politikalar Koordinatörü Amine Güven:

Aile ve Kadın Politikalar Koordinatörü Amine Güven:

”İleriye dönük kadınlarımız için çok güzel düşüncelerimiz var 2 haftadır kadınlarımızla toplantılarımız oldu ve ev ziyaretlerimizde olacak Allah’ın izniyle.
Ev ziyaretlerinde önceliğimiz, maddi durumu yada ihtiyaç sahiplerini  ailelere yardımda bulunmak.” dedi.

Tanışma etkinliğinden sonra TÜGVA gönüllüleri Dicle Nehri’nin çevresini temizleme etkinliği düzenlediler. Gönüllüler, ellerine taktığı eldiven ve ellerine çöp poşetlerini alıp Dicle Nehri Çevresindeki çöpleri topladılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.