DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
27°C
Diyarbakır
27°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Advert

Diyarbakır Umut Kervanı İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenleyecek

Diyarbakır Umut Kervanı İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Düzenleyecek
28.09.2022 21:49
417
A+
A-

Diyarbakır Umut Kervanı, yetim, muhtaç ve kimsesizler yararına kentte düzenleyeceği kermese tüm vatandaşları davet etti.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Mehmet Emin Olgun yaptığı açıklamada, düzenlenecek olan kermesten elde edilecek geliri muhtaç, yetim ve çaresiz ailelere yardım etmek amacıyla kullanacaklarını söyledi.

1-7 Ekim 15 Temmuz Şehitler Parkında (Park Orman), yapılacak kermese başta Diyarbakırlılar olmak üzere herkes davet edildi.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Mehmet Emin Olgun, “Diyarbakır Umut Kervanı Derneği olarak 1-7 Ekim tarihleri arasında mağdur, yetim ve kimsesizler adına kermes düzenleyeceğiz. Amacımız elde edeceğimiz gelir ile mağdurlara maddi ve manevi katkı sunmaktır. Bir sorumluluk ve görev bilinciyle yaptığımız bu hizmete tüm hayırseverlerimizin destek vermesini bekliyor ve umuyoruz. Sizin evinizdeki fazlalık, başkası için ihtiyaç olabilir. Unutmayınız ki az şeyi veremeyenler çok şeyi veremezler. Hiçbir şeyi kıymetsiz ve az görmeyin. Bir iğne ile de olsa katkı sunabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

“Bacılarımızdan el emeği ve göz nuru çalışmaları ile katkı sunmalarını bekliyoruz”

Olgun, “Özellikle bacılarımızdan el emeği ve göz nuru çalışmaları ile katkı sunmalarını bekliyoruz. Kermes günleri boyunca yemekler yapılacaktır. Bir kişilik yemek ile de olsa katkı sunulabilir. Esnaf kardeşlerimiz de meslek gruplarına göre malzeme konusunda katkı sunabilirler. Ayrıca günlük yemek ihtiyaçları için de kermesimizden sipariş verebilirsiniz. Yapacağınız hayır ve katkılarla mağdur, yetim ve kimsesizlere umut olabilirsiniz. Onların yüzünü güldürebilir, ocaklarını ısıtabilir, aş olabilirsiniz. Şimdiden tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Diyarbakır Umut Kervanı Derneği İrtibat No: 0534 675 72 65 – 0412 252 52 22

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.