DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Advert

HÜDA PAR Bismil Eğitim Komisyonu Başkanı Subaşı, bursluluk sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

HÜDA PAR Bismil Eğitim Komisyonu Başkanı Subaşı, bursluluk sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi
02.09.2023 22:53
209
A+
A-

 

HÜDA PAR Bismil İlçe Yönetimi Eğitim Komisyonu Başkanı Nimet Subaşı yarın bursluluk sınavına girecek öğrencilere başarı ve zihin açıklığı dileğinde bulundu.

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenecek olan bursluluk sınavı, 3 Eylül Pazar günü icra edilecek. Sınav, sabah saat 10.00’da tek oturum halinde gerçekleştirilecek.

Sınava girecek olan öğrencilere başarı ve zihin açıklığı dileyen HÜDA PAR Bismil İlçe Yönetimi Eğitim Komisyonu Başkanı Nimet Subaşı Milli eğitim Bakanlığı’nın sınava girecek olan öğrencilere kalem ve silgi vermemesini eleştirdi. Subaşı, bazı öğrencilerin bu duruma alışık olmadığını yanlarında kalem ve silgi getirmeyi unutan bir çok öğrencinin olacağını ve bu durumun mağduriyetlere yol açacağını dile getirdi.
Sınava girecek olan öğrencilere başarı ve zihin açıklığı dileyen HÜDA PAR Bismil İlçe Yönetimi Eğitim Komisyonu Başkanı Nimet Subaşı; “Yarın yapılacak olan bursluluk sınavına girecek olan yavrularımıza başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini en iyi şartlarda sürdürebilmesi için bu bursa ihtiyaçları var. İnşallah tüm öğrencilerimizin bu burslardan faydalanabileceği günleri görmek bizlere nasip olur.” Dedi.

Subaşı mesajının devamında şu ifadeleri kullandı;

Aydınlık geleceğimizin güvencesi sevgili öğrenciler, sizi çok seviyor ve önemsiyoruz. Kendinize bu hususta da güvenin ve başaracağınıza inanın. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir. Sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan tüm öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan velilerimizin sınav heyecanını paylaşıyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav sonuçlarının ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ederken, sınavlarda görev alacak yönetici ve öğretmenlerimize de kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.