DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
32°C
Diyarbakır
32°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Advert

HÜDAPAR Bismil de Seçim çalışmalarına son hız devam devam ediyor

HÜDAPAR Bismil de Seçim çalışmalarına son hız devam devam ediyor
A+
A-

HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Bilmez, Özgürlük Bulvarı esnaflarını ziyaret etti. Bilmez ardından ilçenin farklı noktalarında kurulan taziyelere katıldı. 

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde belediye başkan adayları çalışmalarına devam ediyor.  

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye ve mahalli seçimler için partilerin çalışmaları sürüyor. Bismil’de 10 Ocak tarihinde HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından Bismil Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ali Bilmez, o tarihten bu yana vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. 

Bilmez, ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşların yanı sıra, sık sık kırsal mahalleleri de ziyaret ederek HÜDA PAR’ın parti programı ve belediyecilik anlayışı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor. 

Bilmez’den Özgürlük Bulvarı esnafına ziyaret 

HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Bilmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile beraber ilçe merkezinde bulunan Özgürlük Bulvarı esnaflarını ziyaret etti. Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bilmez, HÜDA PAR’IN belediyecilik ile ilgili plan ve projelerini anlattı. 

“Milletin malı son kuruşuna kadar millete hizmete harcanacak”

HÜDA PAR belediyeciliğinde israfa, adam kayırmacılığa, rüşvet ve yolsuzluğa geçit vermeyeceklerini, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını belirten Bilmez;

HÜDA PAR’ın idaresine geçen belediyelerde, insan merkezli, adalet hedefli ve hizmet odaklı belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkes görecek. 

Emanet bilinciyle hareket eden kadrolarımız iş başına geldiklerinde, onların idare ettiği belediyelerde asla israf ve yolsuzluk olmayacaktır. İnşallah hür kadroların yönettiği belediyelerde milletin malı son kuruşuna kadar millete hizmete harcanacak. HÜDA PAR’lı hiçbir belediye başkanı, belediyenin parasını kendi şahsı için kullanmaz. Kendi partisinin çıkarı için de kullanmaz.” İfadelerini kullandı. 

“Güvenli şehirler HÜDA PAR Belediyeciliği ile olacak”

Bilmez, HÜDA PAR’IN belediyecilik anlayışı ile ilgili şunları söyledi;

“HÜDA PAR belediyeciliğinde adam kayırmacılık olmayacaktır. HÜDA PAR belediye yönetimini alırsa o belediye yönetimindeki kişi, kendi makamını veya yetkisini kullanarak hiç kimseye zerre miktarınca haksızlık yapmayı inşallah aklından bile geçirmeyecek. Güvenli şehirler bizimle olacak, emanete riayet bizimle olacak.

HÜDA PAR belediyeciliğinde sosyal belediyecilik anlayışı gereği hiç kimse aç kalmayacak. Rant siyaseti değil, hizmet siyaseti pratik olarak ortaya konulacak. İnşallah belediyelerimizde gençlerimiz için evlilik fonu kurulacak. Sosyal konutlar ve insani ücret inşallah bundan sonra HÜDA PAR belediyeciliği pratiğe geçebilirse daha sık duyacağınız ve pratiğini de göreceğiniz kavramlar olacak.” 

Bilmez, esnaf ziyaretinin ardından ilçenin farklı merkez ve kırsal mahallelerinde devam eden taziyelere katılarak ailelere başsağlığı diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.