DOLAR
32,5148
EURO
34,6923
ALTIN
2.491,71
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
27°C
Diyarbakır
27°C
Açık
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
25°C
Advert

Bismil Müftüsü Ahmet Durmuş’tan Bismil Kanaat Önderleri Derneğine Veda Ziyareti

Bismil Müftüsü Ahmet Durmuş’tan Bismil Kanaat Önderleri Derneğine Veda Ziyareti
18.05.2022 23:19 | Son Güncellenme: 18.05.2022 23:20
714
A+
A-

Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş , Bismil Kanaat Önderleri Derneğine Veda Ziyareti gerçekleştirdi.

Bismilli hemşerimiz olan ve ilçe halkı tarafından sevilen sayılan ilçe müftümüz Ahmet Durmuş, 6 yıldır burada yaptığı güzel çalışmalarından sonra; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tensipleriyle Bursa’nın Yıldırım ilçesine görevlendirildi.
Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın tensipleriyle Bursa ili Yıldırım ilçesine Müftü olarak atanan Bismil İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ve beraberinde ki heyetle Bismil Kanaat Önderleri̇ Derneğine veda ziyaretinde bulundu. Müftü beyi ve Beraberinde bulunan Heyeti, Dernek Başkanı Hasan Vural, Dernek Genel Sekreteri ve Barış Elçisi Nufer Şen, ile Barış Komisyonu Başkanı Ali Bilmez karşıladı. Ahmet Durmuş Konuşmasında;
Bismil İlçesinde Görev Yaptığım Bu süre zarfında ilçemize dini hizmetler noktasında belirli bir ivme kazandırarak önemli projeleri hayata geçirdik. Buna eminin bu projelerimiz halkımıza çok güzel faydasının olduğunundan eminiz. Bu sevinç ve mutluluk her şeye değerdir diyen Durmuş” bir yandan hüzünlüyüz ilçemizden ve siz değerli büyüklerimizden ayrılmanın hüznünü Yaşamaktayım. Siz değerli Kanaat Önderleri ilçemize çok değerli hizmetlerde bulundunuz ve bulunmaya devam ediyorsunuz. Bu Değerli Hizmetlerinizden dolayı Şahsım ve Bismil’li Tüm Hemşehrilerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Husumetli aileleri barıştırmak kolay bir mesele değil siz bu zor görevi Allah için yaptınız bizde buna şahit olduk. Bazı Olayları sizlerle beraber hareket ederek çözüme kavuşturduk. Derneğinizin Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Her geçen gün Daha fazla sevilmekte, itibar görmekte ve takdir Edilmektedir. Bu hayırlı çalışmaları dayanışma içinde yaptığınızdan dolayı tekrardan sizlerin Şahsında Derneğinizin Tüm Üyelerine teşekkür ediyorum.” Diyerek dernek yetkililerden helallik istedi.
Müftü Ahmet Durmuş’un duygusal konuşmasından sonra söz alan Dernek Başkanı Hasan Vural, bizimle vedalaşmaya geldiğiniz ve yaptığınız bu güzel duygusal konuşmadan dolayı size çok teşekkür ediyorum. İlçemize çok güzel çalışmaların yaptınız bizler çoğu zaman bu güzel çalışmalarınıza şahit olduk. Sizin, İlçemizden Tayinen ayrılmanız bizi iki sebepten dolayı çok üzdü. Birinci sebep hemşerimiz olmanız ikinci sebepte ilçemize çok katkınız oldu güzel çalışmalar yaptınız. Gönlümüz isterdi ki; sizin gibi görevini hakkıyla yerine getirip halk tarafından sevilen kurum amirlerinin 15-20 yıl aynı yerde kalarak hizmetlerini davam ettirmesinin Sağlanmasıdır.


Bizler Kanaat Önderleri Derneği Yönetimi ve Tüm Üyeleri olarak Allah rızasını kazanmak halkımıza hizmet etmek için bu derneği kurduk husumetli, Aileleri, karı koca arasında ki anlamsızlıkları, alacak verecek meseleleri, Kan Davalarını çözmek için çaba sarf ediyoruz. Derneğimizin kurulduğu günden bu yana geçen Yaklaşık 18 aylık süre zarfında yüzlerce meseleleri olumlu sonuçlandırdık diyen Vural” bu çalışmaların olumlu sonuçlanması için Başta Tüm Hakkımız Olmak üzere; Gerek Müftülük ve gerekse Diğer Tüm Resmî kurum ve Kuruluşların Desteğini hep Yanımızda hissettik – gördük. Sizde elinizden geleni yaparak meselleri çözmeye çalıştınız çok faydanız dokundu bize bu konuda. Budan dolayı size çok ve Desteklerini Esirgemeyen Diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirlerine – Görevlilerine Teşekkür Ediyoruz. Bu vedalaşmanız bizi derinden üzdü inşallah gittiğiniz yerde mutlu olursunuz. Biz hemşeriniz olarak hep sizin yanınızda olacağız mesafeler uzak olsa bile gönlümüz birdir bize düşen bir görev olursa biz her zaman hazırız elimizden geleni yaparız siz alimler bizim için çok değerlisiniz. Bizi bir birimize sevdiren iki ortak noktamız var birincisi Müslümanız çok şükür ikincisi hemşeriyiz hayırlı konularda hayırlara ortak olmak isteriz. Bu konuda bize düşen görev varsa hazırız bunu unutmayın” Diyerek konuşmasına son vererek müftü beyle vedalaştılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.