DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Advert

Türkiye Gençlik Vakfı Bismil İlçe Başkanı Değişti

Türkiye Gençlik Vakfı Bismil İlçe Başkanı Değişti
22.05.2022 20:12
678
A+
A-

Türkiye gençlik Vakfı Bismil ilçe başkanı Halil Yıldırım oldu.

Bismil ve birçok yerinde faaliyet gösterme şurası ile gönlünü ortaya koyan; Bismil gençliği adeta hizmette nefer ve ışık olmak için sahalarda yer almayı ilke edinerek, hizmet edeceğini vurgu yapan Halil Yıldırım, Türkiye gençlik vakfı Bismil ilçe başkanına getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Bismil İlçe temsilcisine atanan Halil Yıldırım, vakfın misyon ve vizyonunu doğrultusunda, Bismil halkına hizmeti bir borç bilerek görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını söyledi.
Hizmet ve sürdürülebilir bir ortam için nefer olacağımızı belirtmek isterim.

Bismil halkı bilsin ki her konuda ve her şarta onlar için çalışacağımız ve hizmet edeceğini belirten Yıldırım” Bizler gönüllü ve dev bir kadro ile yediden yetmişe ulaşacağımız, sorunlarla ilgileneceğimizi, yardım ve yardımlaşma ilkeleri içerisinde var olacağımızda belirtmek isterim. Bismil gençliği ile çok farklı projelerde yer alacağımızı ve bu projelerimizi kamu kurum kuruluşlar ile ortak hareket ederek daha yaşanabilir bir Bismil için hizmetlerimiz olacaktır.
Yaşanabilir bir Bismil için belli başlı başlıkları belirtmek istersek;
-Eğitim alanında faaliyetler
-Çevre ve Doğa alanında faaliyetler
-Madde bağımlılığı alanında faaliyetler
-Verimli ders çalışma ve teknikler
-Ağaç dikme kampanyaları
-Sağlık alanında faaliyetler
-Geri dönüşüm projeleri
İyilik dolu kalpler ve iyi insan yetiştirme projesidir.” İfadelerini kulandı.

Yıldırım” Dinimizin ön görüldüğü iyi insan, iyi ahlak çerçevesi doğrultusunda hareket ederek;

”Birçok konuda halkımızla bilinçli, duyarlı ve birlikte yaşama bilinci geliştirerek projelerle hep sahalarda olacağız. Bismil bizler ve bizim için çok önemli bir etkene sahiptir. Yediden yetmişe her insanımız daha yaşanabilir bir ortamda olması ve huzur içinde var olması hepimizin hakkıdır. Bizler Gönül koyduk bu yolla ve bu yolda her türlü hizmetle sizlerle olacağız. Hizmet ve rehber her insanımız için bir artı olacağını ve Bismil çok farklı bir noktaya yükseleceğimize inancımız tamdır. Çünkü Bismil halkı hep birlikte bunu başaracağına inanıyoruz.

Bizler birçok yer ile koordineli olarak hareket edeceğiz ve insanlık yararına he türlü projede yer alacağız. Bismil halkından da destek ve gönül vermesini bekliyoruz diyen Yıldırım” Bizler hep birlikte Bismili daha güzel bir noktaya taşıyabiliriz. Türkiye Gençlik Vakfın bayrağını Bismil in her karış toprağında dalgalandıracağımızı ve her türlü sorunlarla ilgileneceğimizi tüm halkımızın bilmesini isterim. Sonuç olarak Bismil halkı bilsin ki hep birlikte daha güzel bir Bismil var olacaktır.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.