DOLAR
32,3669
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,70
BIST
9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
25°C
Diyarbakır
25°C
Açık
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Advert

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanlığı, kan bağışında bulundu

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanlığı, kan bağışında bulundu

 

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez, İlçe Yönetim Kurulu ve üyeleri, kan bağışında bulundular.

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali bilmez ile beraberindeki heyet, Ziraat Bankası önünde kurulan Kızılay kan aracını ziyaret ederek kan bağışında bulundular.

HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali bilmez, kan bağışında bulunan ilçe yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti.

Kan bağışında bulunmanın İslami ve insani bir gereklilik olduğunu ifade eden Bilmez, “duyarlılık sahibi tüm vatandaşları kan vermeye davet ediyorum” dedi.
Bilmez; “Yakın dönemde yaşadığımız deprem afeti sonrasında alarm veren Kızılay kan stokuna katkı sunmak üzere ilçe yönetim kurulu ve üyeleri ile beraber kan bağışında bulunduk. Toplumsal duyarlılığı artırmak adına son derece sağlıklı bir aktivite olan kan bağışı hususunda tüm vatandaşlarımızı Kızılay mobil Kan Bağışı aracına davet ediyorum. Yaşanan depremlerin ağır yıkıcı etkilerinden vatandaşlarımıza nispeten de olsa yardımcı olmak ve yaralarımızı sarmak adına, hassasiyet sahibi tüm hemşerilerimiz kendi insanımıza, vatandaşlarımıza kan vermeli ve yardımcı olmalıyız” dedi.


Ülke genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da kan bağışında azalma yaşanırken, son olarak Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından kan ihtiyacında artış yaşandı. Bu çerçevede Bismil ilçesinde, Kızılay, kan bağışı kampanyası gerçekleştiriliyor. Bismil Ziraat Bankası önünde bulunan Türk Kızılayı kan bağış aracı, Bismilli vatandaşlardan gelecek kan bağışını bekliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.