DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Açık
33°C
Diyarbakır
33°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Advert

Ne Zaman Kıyama Kalkacaksınız

A+
A-

Siyonist devlet İsrail çetesi hiç bir şey gözetmeksizin vahşice Filistin’e saldırıyor. Kadın çocuk, yaşlı, hastahane demeden insanlık sucu işliyor. Bir avuç yahudinin bu vahşetine sözde müslümanlar sessiz kalıyor. Tüm kâfirler İsrail’e destek verirken, siz nerdesiniz ve ne zaman kıyama kalkacaksınız ey dünya liderleri.
İran Türkiye, Mısır, Ürdün ve tüm dünya liderleri kıyam vakti gelmedi mi. Ne zaman harekete geçeceksiniz ve daha ne bekliyorsunuz. Yoksa hep böyle sessiz mi? kalacaksınız Filistin yok oluncaya kadar. Yapmıyorsanız yol verin canını feda etmeye hazır olan mücahitlere. Dün sayın Recep Tayyip Erdoğan insanlık harekete geçmeli diyor. Amenna harekete geçmek ve cihat farz olmuştur Yahudilere karşı. Sizler önce yahudi konsolosluğu sınır dışı edin tüm ticaret ilişkilerinizi kesin ve müslümanlara destek olmak için sınır kapılarınızı açın müslümanlar ebabil kuşları gibi İsrail’in tepesine binsinler.

Ey sözde müslüman liderleri, bu münafıklığınız koltuk sevdanızdan ve iki yüzlülüğünüz ne zaman kadar devam edecek. Ne zamana kadar bu zulme gözünüzü kapatacaksınız, ne zamana kadar kendinizi ve milletinizi ABD ve Yahudilere köleleştireceksiniz, acaba sizlere ne vaddettiler ve ne söz aldınızda onlardan daha ne bekliyorsunuz. Zalime karşı tarafsız kalmak zalimliktir. Vallahi sizler ABD, AB, ve İsrail ortaklaşa zülmüne ortaksınız. Din, namus, şeref, kadın, çocuk, yaşlı ayak altına alınmış. Vallahi bu sizler bu vebal’dan hesaba çekileceksiniz. Şüphesiz Allah’ın soracağı hesap ve azabı daha çetindir.

Maide 51 Ey iman edenler! Yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin. Zira onlar birbirinin dostudurlar (birbirinin tarafını tutarlar). İçinizden onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah, zalimler topluluğuna yol göstermez”

Peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyuruyor:


“Öyle bir zaman gelecek ki, aç insanların yemek kabına üşüştüğü gibi, kâfirler sizin üzerinize üşüşecekler.
“Sahabiler, “Ya Rasülallah, o zaman sayımız az mı olacak? “diye sorarlar.
Efendimiz (s.a.v.), “Hayır, çok olacaksınız ama sizin çokluğunuz su üzerindeki saman çöpünün çokluğu gibi olacak, ağırlığınız olmayacak.. Bir de vehn hastalığına yakalanacaksınız.“ cevabını verir.
Sahabiler, “Vehn hastalığı nedir? “ diye sorarlar.
Efendimiz (s.a.v.) cevaben “Dünyayı çok seveceksiniz, ahireti unutacaksınız.” buyurur.
Kahrolsun İsrail ve destekçileri. Kahrolsun tarafsız kalanlara. Zalimler için yaşasın cehennem.

Yazarın Diğer Yazıları
19.06.2022 14:38
16.07.2022 00:29
13.08.2022 23:05
25.06.2022 17:12
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.