DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır
Az Bulutlu
33°C
Diyarbakır
33°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Advert

ŞEREFİNİZLE ÖLÜN

İsrail’in vahşetine sessiz kalan liderler. Daha neyi düşünüyorsunuz, daha neyi bekliyorsunuz. Gazze’nin yok oluşunu mu?, yada müslümanların yok olmasını mı? bekliyorsunuz.

Gazze’de, İsrail terör şebekesinin vahşetine kör ve sağır kaldınız çocuklar, kadınlar, yaşlılar lime lime ediliyor. Mal, can Yahudiler’in ayakları altında çiğneniyor. Kadınların ve çocukların feryatları arşı alaya kadar ulaştı. Size bir günlük ömrünüz kaldığını söyleseler inanın dünya dünyanız, içinde bulunduğunuz gün gününüz olmazdı, İsrail’in tepesine çökerdiniz ve Filistinli müslüman kardeşlerin yanında olurdunuz. Ölümün bir nefes ile son buluyor dün geçti bu günün neyin hesabını yapıyorsunuz? aklınızı başınıza alın. Zillet elbiselerini çıkarın İzzet elbisesini giyin izzetinizle ölün.
Allah (cc) kulu ve elçisi olan Hz Muhammed (sav)” Elbette sen öleceksin, onlar da ölecek.Sonra da kıyamet gününde Rabbinizin huzurunda davalaşacaksınız.” Diye buyurur ayeti kerime de.
Yoksa hiç ölmeyeceğinizi mi? düşünüyorsunuz ama öleceksiniz ey suskun ümmetin liderleri. Allah cc adem oğluna bir nefes vermiş ve ömür tayin etmiştir, vakti geldiğinde içinde yaşadığınız ve aşık olduğunuz dünya hayatı son bulur. Ölüm sizi yakalamadan kendinize gelin kendinizi sirkeleyin ve şeref zırhına börünün, aklınızı başınıza alın son nefesinizi vermeden LA İLLAHE İLLALLAH deyin Filistin müslümanların yanında saf tutun. Allah yolunda müslümanların izzetini koruyan cihad eden Hamas’ın yiğit mücahitlerin yanında durun.
Ama bu gafletinize devam ederseniz son pişmanlık ve geri dönmek için sizin için geç olur. Şimdi susmak ve oturma zamanı değildir. Zamanın sonsuzluğa inandırılmış insanlar telaşla ve korku içinde yaşayanlar. Bu gün geçti yarının biteceği yada ebedi yaşayacağını hiç ölmeyeceğini hesabını yaparlar büyük bir zarar içinde olacaklardır. İş işten geçtikten sonra son pişmanlık size hiç bir fayda sağlayamaz. Ruhen ve kalben sanki son saatiniz kalmış gibi aklınızı başınıza alın Filistin’e sahip çıkın izzetinizle ve şerefinizle ölün.

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Hoca dedi ki:

    Aydın Ağabey,
    Yüreğine, Kalemine sağlık.
    Ümmetin suskunlarına sesini duyurmaya çalışmışsın. Ama gel gelelim A’RAF suresi 179. Ayet vardır.